Servicii de la A la Z

Aer Condiționat

Montaj Aer-Conditionat

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Toată lumea apelează la aerul condiționat vara. Acesta poate fi obținut cu ajutorul unor instalații speciale, care răcesc aerul pentru a beneficia de o temperatură normală în locuințe, la birou și diverse spații publice. Aerul condiționat a început să fie folosit în întreaga lume pentru răcirea aerului din case și mașini începând cu anul 1950. Astăzi, tehnologia modernă îndeplinește și cele mai pretențioase dorințe, aerul condiționat fiind ceva obișnuit.

Intretinerea aparatului de aer conditionat

Deoarece din punct de vedere financiar este în beneficiul utilizatorului întreținerea constantă a aparatelor de aer conditionat, serviciinonstop.ro are soluții pentru eventualele defecțiuni și nu numai ale acestora, după cum urmează:

  • montat aer condiționat
  • curățare aer condiționat cu spray antibacterian
  • curățare aer condiționat autoturisme
  • încărcare Freon
  • verificare instalație tur-retur și a refrigerantului
  • reparații aer condiționat
  • telecomenzi universale pentru toate aparatele de pe piață

Dacă ai hotărât că este timpul să achiziționezi un aparat de aer condiționat și ai nevoie de ajutor pentru instalarea acestuia, serviciinonstop.ro este soluția! Specialiștii noștri oferă consultanță și servicii de montare a acestor produse. Tu bucură-te de noua investiție și lasă greul pe seama noastră!

După un timp s-ar putea să observi că aparatul de aer condiționat răspândește un miros nu tocmai plăcut. Acesta este primul semn că este nevoie de o verificare și măsurile necesare în urma acesteia. Echipa noastră oferă servicii de curățare cu spray antibacterian ce va elimina mirosul neplăcut și va ajuta la filtrarea unui aer mai curat și mai sănătos. Tot la acest capitol intră și aerul condiționat din mașină. Studiile arată că aerul de afară este mai puțin poluat ca cel din interiorul autoturismului, dacă filtrele de aer condiționat nu sunt curățate periodic. Principalele probleme de sănătate sunt cauzate de praful și alergenii ce se adună în aceste filtre. Ignorând aceste reguli, sănătatea dumneavoastră este în pericol.

Anumite componente din instalația de aer condiționat se pot uza în timp și astfel cauzează pierderi de freon. Nerezolvate la timp, aceste probleme pun în pericol întregul aparat. Printre serviciile noastre, oferim și încărcarea freonului, element esențial pentru o bună funcționare pe termen lung a dispozitivului. De asemenea, se pot face verificări instalație tur-retur și a refrigerantului, un aspect important după cum știu cunoscătorii din acest domeniu.

Pe lângă acestea, experții în domeniu sunt capabili să parcurgă toate etapele întreținerii sistemului de aer condiționat prin diagnosticarea corectă și verificarea principalelor componente ce se pot defecta de obicei. Așadar, puteți beneficia de servicii complete și eficiente.

O ultimă ofertă este cea de comercializare a telecomenzilor universale pentru aer condiționat. Acestea sunt destinate situațiilor în care telecomanda originală s-a defectat sau nu o mai găsiți. Acestea sunt oferite la prețuri extrem de accesibile și o durată lungă de viață.

Instalatii de aer conditionat de la specialisti

În concluzie, serviciile sunt destinate reviziei periodice a sistemului de aer condiționat, deoarece echipa serviciinonstop.ro știe cu ce probleme te confrunți și cum trebuie să îngrijești acest aparat în mod corespunzător. Costurile mentenanței periodice sunt mult mai reduse decât cele pentru înlocuirea aparatului de aer condiționat. Toate operațiunile efectuate de acești specialiști asigură o mai bună funcționare și prevenția unor posibile defecțiuni. Scopul lor este confortul dumneavoastră!