Servicii de la A la Z

Alpinism utilitar

alpinism-utilitar

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Alpinismul utiliar, „Rope Access” fiind denumirea internatioanala, este o profesie adevărată, nu un hobby. Toată lumea știe ce este alpinismul dar nu mulți știu cu ce se ocupă un alpinist utilitar. Această activitate este inclusă în domeniul lucrului la înălțime și este destinată în general construcțiilor sau lucrărilor din cadrul montan pe stânci sau gheață. Pentru ca această activitate să fie considerată alpinism utilitar, înălțimile trebuie să depășească 2 m. De asemenea, echipamentul trebuie să fie adecvat, astfel încât normele internaționale specifice și siguranța personală să fie respectate.

Servicii complete de alpinism utilitar

Serviciinonstop.ro va pune la dispoziție o gamă largă de activități din domeniul aplinismului utilitar. Astfel, specialiștii din această echipă se ocupă de:

  • toaletat copaci
  • lucrări de izolații și hidroizolații
  • tencuieli
  • izolații termice exterioare (placări polistiren)
  • montat / demontat antene
  • montat / demontat bannere și panouri publicitare
  • îndepărtarea țurțurilor de gheață
  • spălare fațade clădiri
  • asistență în situații speciale (animale blocate, locuințe închise accidental, etc.)

Toaletarea arborilor trebuie executată în funcție de mai mulți factori, cum ar fi specia, perioada anului sau locul în care este amplasat. Aspectul estetic, dar și sănătatea arborilor sunt principiile de bază în această activitate. Fiecare copac este unic și trebuie tratat că atare, iar specialiștii noștri știu cum să facă asta.

În ceea ce privește lucrările de izolații/ hidroizolații atât interioare , cât și exterioare, specialiștii noștri folosesc materiale de înaltă calitate, iar experiență acestora asigură rezistența și eficacitatea lucrărilor. Aceste lucrări de izolație reprezintă de fapt finisajele unei clădiri și au rol funcțional, decorativ sau igienico-sanitar. Acestea pot avea rolul de a păstra căldura în interiorul locuinței (izolație termică), de a reduce zgomotul de afară (izolație fonică), de a păstra raportul de umiditate (izolația hidrotermica) etc. Și tencuiala reprezintă un finisaj aplicat pe cărămidă, beton, piatră, iar aceasta are proprietăți ce asigură o izolare termică și fonica, pe lângă rolul decorativ.

Printre restul serviciilor oferite de această echipă se număra și montarea/ demontarea antenelor, bannerelor și a panourilor publicitare. Dacă ai o antenă pe care nu o mai folosești, dar se află la o înălțime la care nu ai acces, alpiniștii noștri utilitari te scapa de această grijă. Serviciile acestora sunt valabile și în cazul panourilor publicitare aflate la mari înălțimi, indiferent că necesită montare sau demontare. Și dacă tot ne aflăm la înălțime, putem îndepărta și țurțurii de gheață care pun viața trecătorilor în pericol. Grație ușurinței cu care alpiniștii utilitari se cățăra pe clădiri, aceștia pot da strălucire suprafeței acesteia fără mari bătăi de cap. Serviciinonstop.ro va oferă o soluție profesională pentru curățarea acestora, cu ajutorul unui echipament performant. Din când în când, apar și accidente neprevăzute. Dacă ești iubitor de animale și pisica ta s-a cățărat în copacul de lângă bloc, fii fără grijă! Echipa noastră va face totul să o aducă jos teafără.

Alpinism utilitar practicat de profesionisti!

Orice problema ai avea de rezolvat, echipa noastra va gasi solutia intr-o perioada foarte scurta de timp. Disponibilitatea si eficienta sunt punctele noastre forte, iar raportul calitate-pret este un alt avantaj al serviciilor noastre. Serviciinonstop.ro va asteapta oricand cu orice fel de propuneri.