Servicii de la A la Z

Amenajări interioare

amenajari-interioare

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Pentru a te simți cofortabil în propria casă, lucrările de amenajare interioară sunt printre cele mai importante. Orice casă poartă amprenta personalității proprietarului, iar serviciinonstop.ro își da toată silința ca aceasta să se regăsească în cele mai mici detalii. Amenajările interioare se ocupă cu foarte multe activități, de la gresie, faianță, tencuială, până la mobilier și alte accesorii. Fiecare material folosit are scopul sau, fiecare picătură de culoare poate schimba aspectul unei încăperi. Nu lăsa ultimele finisaje pe mâna amatorilor, ci alege să lucrezi cu profesioniști.

Servicii profesionale de amenajari interioare

 • tencuieli
 • glet
 • montat gresie/faianță/marmură/travertine
 • placări rigips
 • zugrăveli
 • montat mochetă/plintă

Tencuirea pereților și tavanului reprezintă o parte importantă din ultimele lucrări ce se aduc constructuiilor. Această trebuie efectuată corect, fără denivelări, pentru un aspect plăcut. Tencuiala se poate aplica manual sau mecanizat, rezultatele fiind aceleași. În compoziția materialului care formează tencuiala intră ingrediente ca cimentul, nisipul sau ipsosul.

Gletuirea constă în mai multe etape și reprezintă ultimele îmbunătățiri aduse pereților și tavanului. Prima dată se repară micile imperfecțiuni ale pereților și tavanului, după care se aplică un strat de glet pentru încărcătură. Următorul pas îl reprezintă fixarea unor coltare de aluminiu pe muchiile exterioare, iar ultima etapaƒ este destinata unei ultime aplicari de glet, pentru un finisaj perfect.

Zugrăvirea este ultima operațiune destinată pereților și tavanului. Aceasta da culoare încăperii și este primul pas pentru amenajarea fiecărei încăperi în parte. Este nevoie de vopsea de calitate, de prepararea acesteia în mod corect și de mai multe ustensile (pensula mare, mică, grătar, trafalet…), pentru o lucrare de calitate. De obicei se aplică două straturi și zugravitul este gata! Acum, locuința ta este pregătită și pentru restul accesoriilor în ton cu nuanțele pereților.

Montarea gresiei și a faianței reprezintă un alt serviciu pe care această echipă îl execută. Experiența și echipamentul necesar fac din lucrările de montare a gresiei și faianței adevărate opere de artă. Înainte de acest proces, suportul pe care se vor aplica aceste plăci trebuie să prezinte anumite particularități: duritate, rezistentă, absența umidității și planeitate. Restul îl va face echipamentul compus în principal din :

 • Galeată
 • Accesoriu de amestecat
 • Ciocan și racletă
 • Fir de trasat
 • Aparat de tăiat plăci ceramice

Tot aici intră și montarea marmurii și a travertinului, pietre ornamentale ce dau eleganță și rafinament locuinței tale. Experții noștri cunosc adevărata valoare a materialelor cu care lucrează și fac tot posibilul să le pună în valoare frumusețea acestora.

Dacă îți dorești mochetă, trebuie să știi că există unelte speciale menite să realizeze un montaj perfect. De obicei această activitate necesită un cutter, o bandă adeziva cu acțiune pe ambele părți, liniar metalic și o rolă care întinde mocheta. De asemenea, suportul pe care este aplicată mocheta trebuie curățat anterior. Ultima etapă este fixarea unor plinte care să asigure o mai bună stabilitate a acesteia și ascundă colțurile inestetice.

Partenerul de incredere in amenajari interioare

Așadar, echipa serviciinonstop.ro oferă diverse servicii de amenajări interioare la standarde inalte, deoarece calitatea amenajării poate estompa anumite defecte din construcție. De asemenea prețurile sunt accesibile, iar cererile sunt onorate cu rapiditate, rezultatele fiind pe măsura așteptărilor.