Servicii de la A la Z

Amenajări spații verzi

Amenajari-spatii-verzi

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Arta grădinăritului poate transforma spațiile verzi în adevărate capodopere. Copacii prind viață, gardurile vii însuflețesc locul, florile împrăștie culoare, iar aleile devin cele mai frumoase locuri pentru promenade. Natură este mirifică așa cum ne înconjoară, însă cu puțin talent, noi putem schimba înfățișarea oricărui spațiu verde lipsit de personalitate și de viață. Serviciinonstop.ro oferă servicii la standarde înalte de amenajare a spațiilor verzi și aleilor. Dăruirea și pasiunea cu care personalul nostru lucrează, fac din fiecare activitate o reușită plină de succes.

Amenajări spații verzi și alei – o gama variata de servicii

Așadar, firma noastră se ocupă cu tot ce ține de amenajarea spațiilor verzi și anume:

  • garduri vii și perdele de plante cățărătoare
  • servicii de întreținere spații verzi, grădini, plante și gazon
  • servicii de tăiere, fasonare și toaletare arbori
  • gazonare
  • plantări
  • alei pietruite

Pentru că într-o grădină sunt atâtea de făcut, noi ne ocupăm de modelarea gardurilor vii, de toaletarea copacilor și de îngrijirea tuturor plantelor. Echipamentul folosit este de cea mai bună calitate, nu folosim substanțe sau alte produse care să dăuneze mediului înconjurător.

Personalul nostru are experiență în acest domeniu și este foarte pasionat de ceea ce face. Gardurile vii sunt tunse și iau diverse forme, spre încântarea vizitatorilor sau a proprietarilor. Ne folosim de splendoarea plantelor cățărătoare pentru a face perdele ce ne îmbie cu mirosul lor plăcut și ne încântă văzul prin jocul cromatic. Florile sunt udate și protejate de insecte dăunătoare sau alte plante, precum buruiană. Iar gazonul sau iarba este tuns și aranjat ca la carte. Toate acestea sunt oferite de echipa noatră din dragoste pentru natură!

Deoarece gazonul este mult mai estetic decât iarba, iar uneori este folosit în mod profesional, acesta necesită o îngrijire specială. Noi știm că tunsul gazonului în mod regulat este un factor important dacă vrem să avem parte de un gazon de calitate. De ce trebuie tuns cât mai des? Pentru că o data ce este tăiat, lăstarii apar în număr mai mare și densitatea acestuia crește. Desigur, regularitatea cu care este tuns gazonul este condiționată de câțiva factori: cât de des este udat, tipul solului și nutrienții existenți în acesta, tipul de gazon și calitatea acestuia ca soi. Cât despre înălțimea acestuia, ea poate varia.

Cel mai important este ca gazonul de pe terenul de fotbal să fie mereu tuns cât mai scurt, pentru ca mingea să se poată rostogoli cât mai ușor. Restul trucurilor pentru un gazon perfect le puteți afla de la specialiștii noștri.

De ce sa alegi serviciile noastre de amenajari spatii verzi si alei?

Printre multe altele, suntem încântați să menținem natura mereu tânără și astfel oferim servicii de plantare a pomilor fructiferi, arbuști, flori sau alte plante. Dumneavoastră ne spuneți ce doriți să vă plantăm și unde, iar noi vom onora cerința în cel mai scurt timp posibil. Dar dacă tot ne-am apucat de plantat, ce ar fi să facem și o alee printre arborii proaspăt plantați? Specialiștii din această echipă se ocupă și cu amenajarea aleilor pietruite. Acestea sunt făcute cu atenție la detalii și vor dăinui mult timp, fiind locul preferat de plimbare al tuturor. Orice proiect ați avea în materie de amenajare grădini și alei, noi suntem încântați să va ajutăm.