Servicii de la A la Z

Colectare deșeuri periculoase

colectare-deseuri-periculoase

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Fiecare gest al omului contează în lupta cu poluarea. O natură mai curată începe cu oameni decenți, care știu să apeleze la tehnicile moderne de reciclare și colectare a deșeurilor. Prea puțini sunt conștienți de răul pe care îl fac mediului înconjurător atunci când abandonează diverse deșeuri ce conțin substanțe dăunătoare omului și naturii, sau când aruncă o hârtie sau un pet oriunde altundeva în afară de coșul de gunoi. Însă există și oameni cărora le pasă, echipa serviciinonstop.ro fiind printre cei care oferă servicii de colectare a deșeurilor periculoase și nepericuloase.

Care sunt mai exact deseurile pe care le colectam?

Aceștia se asigură că toate deșeurile ce pot afecta mediul , ajung la locul potrivit unde vor avea parte de procesul corespunzător. De ce să nu reciclăm ce poate fi refolosit? Așadar, această echipă de specialiști se ocupă cu:

  • colectare deșeuri medicale
  • colectare deșeuri farmaceutice
  • colectare deșeuri spitalicești
  • colectare deșeuri veterinare
  • colectare cadavre animale
  • colectare deșeuri feroase și neferoase

Deoarece industria farmaceutică și domeniul medical pentru oameni , dar și pentru animale , sunt medii de activitate care lasă foarte multe deșeuri în urmă, majoritatea dintre acestea fiind periculoase, colectarea acestora în mod corespunzător este obligatorie. Transportul către locul de depozitare se face respectând normele aflate în vigoare, la fel și spațiul unde sunt acestea depozitate, este amenajat adecvat și autorizat. Desigur, și personalul nostru este certificat și instruit.

Tot noi suntem preocupați și de evenimente mai nefericite precum decesul unor animale de companie, sau alte animale de talie mai mare. De aceea, colectam cadavre de animale și ne asigurăm că ajung în locul potrivit pentru a fi mai departe incinerate. Totul se desfășoară în condiții depline de siguranță, clienții noștri fiind mereu mulțumiți de calitatea serviciilor oferite.

Deșeurile feroase și neferoase sunt de asemenea pe lista noastră de priorități. În această categorie putem menționa câteva dintre acestea: fier, cupru, aluminiu, hârtie, carton, pet, electrocasnice, electronice etc. Acestea sunt cel mai des întâlnite deoarece majoritatea fac parte din viața de zi cu zi a oamenilor, iar oamenii consumă și folosesc diverse produse în cantități mari. Însă, vestea bună este că majoritatea dintre ele pot fi reciclate și astfel economisim resursele naturale care se epuizează rapid în ultimii ani. De exemplu electrocasnicele și electronicele conțin diverse componente ce dăunează mediului pentru că se descompun foarte greu și devin și toxice. Noi va scăpam de aceste deșeuri și onoram natura prin serviciile noastre.

Pentru ca totul să se desfășoare în siguranță, sunt câteva principii ce trebuie respectate. În primul rând, toate deșeurile trebuie să fie colectate separat, în funcție de mai multe criterii. De asemenea , ne asigurăm că cele mai periculoase deșeuri sunt corect depozitate și nu există scurgeri sau alte accidente ce pot afecta mediul. Personalul poartă echipament profesional pentru siguranța personală, dar și experiența constituie un avantaj.

Alege un specialist in colectarea deseurilor!

În concluzie, toate desurile sunt la fel de importante și trebuie tratate cu aceeași seriozitate. Serviciile noastre au rolul de a va ușura activitatea, dar în același timp ajutăm la protejarea mediului înconjurător. Pentru un partener de încredere ce te poate scăpa de toate desurile nedorite, apelează la serviciinonstop.ro.