Servicii de la A la Z

Colectare deșeuri reciclabile

colectare-deseuri-reciclabile

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Reciclarea este una din preocuparile primordiale in majoritatea statelor lumii, deoarece acest lucru aduce cu sine numeroase avantaje. Firma noastra ofera servicii de colectare deseuri reciclabile, contribuind astfel la:

  • Reducerea cantitatii de gunoi depozitate
  • Salvarea copacilor
  • Economia de energie
  • Reducerea poluarii si a emisiilor de bioxid de carbon
  • Conservarea resurselor naturale
  • Prevenirea eroziunii solului si a distrugerii habitatelor naturale ale animalelor;

Reciclarea reprezinta totalitatea operatiilor de prelucrare a deseurilor in vederea redarii scopului originar sau a altor scopuri, transformandu-le in produse noi, utile. Astfel se reduce folosirea materiilor prime care ar fi fost utilizate pentru fabricarea lor, se cheltuieste mai putina energie si se evita in mare parte poluarea apei si a solului.

Operatia de colectare deseuri reciclabile incepe din gospodarii

Pentru ca reciclarea sa se poata efectua mai usor, este recomandabil ca ea sa inceapa chiar din gospodarii sau din locurile in care au fost produse deseurile, prin sortarea lor si depozitarea in recipienti diferiti, in functie de materialele din care sunt alcatuite deseurile respective. Firma noastra contribuie la eficientizarea acestui deziderat actual prin serviciile de colectare deseuri reciclabile, pe care le oferim populatiei, unitatilor industriale si municipalitatilor, deseuri fabricate din diferite materiale, precum:

  • Hartie
  • Plastic
  • Sticla
  • Aluminiu

Este vorba de ziare, carti, reviste, plicuri sau cutii de carton, precum si de pungi, pet-uri, saci sau alte ambalaje din material plastic. In ceea ce priveste deseurile din sticla, colectam borcane, sticle sparte de bere sau vin, dar si recipientii folositi la conserve sau bauturi, fabricati din aluminiu.

Dupa ce ne indeplinim misiunea, deseurile sunt trimise in unitatile de reciclare, unde sunt topite si transformate in materiale noi.

Prin colectare deseuri reciclabile se economiseste energia

In ziua de astazi oamenii au inteles cat de importanta este operatia de reciclare, de aceea a devenit o politica comuna in multe tari de pe glob, in scopul beneficiului principal, cel al protejarii mediului inconjurator. In alta ordine de idei, prin refolosirea acestor deseuri se reduce mult risipirea de materii prime, adica de resurse naturale, care deja au fost consumate in exces. Energia utilizata pentru fabricarea produselor din deseuri este substantial mai mica decat cea necesara pentru producerea lor din materii prime. Prin urmare, cu totii ar trebui sa contribuim la sanatatea planetei pe care traim.

Servicii complete de colectare deseuri reciclabile

Una din etapele importante este depozitarea deseurilor in mod selectiv, astfel incat acestea sa poata fi colectate si reciclate mult mai eficient. Noi avem capacitatea de a strange si transporta deseurile pe categorii catre unitatile de reciclare, dispunand de recipienti speciali pentru fiecare material reciclabil.

Serviciile noastre de colectare deseuri reciclabile se adreseaza institutiilor publice, fundatiilor, asociatiilor, dar si persoanelor fizice. Folosim echipamente utilitare cu compartimente special amenajate pentru ca deseurile sa poata fi transportate separat, astfel incat cele patru tipuri de categorii sa nu se amestece, caz in care ar putea fi depreciate. Efortul nostru, al tuturor, conteaza foarte mult in imbunatatirea calitatii vietii, putand ajuta natura sa ramana nealterata, iar mediul in care traim sa fie unul sanatos.