Servicii de la A la Z

Construcții civile și industriale

constructii-civile-si-industriale

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Ai planuri mari pentru casa mult visată? Sau poate că firma dumneavoastră dorește să se extindă? Pentru oricare dintre cele două variante aveți nevoie de un partener de încredere, care să vă ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Serviciinonstop.ro se ocupă de construcții civile și industriale într-o manieră plină de profesionalism și rigurozitate. Specialiștii noștri stau la dispoziția dumneavoastră pentru consultanță de specialitate privind proiectul dorit și alte detalii legate de modul în care acesta va fi dus la bun sfârșit.

Ce constructii executam?

Mai exact, ne ocupam în principal de:

  • construcții case
  • construcții garduri
  • construcții anexe
  • construcții hale

Dacă îți dorești o casă trainică în care să-ți petreci restul vieții alături de familia ta, noi suntem soluția! Construcția unei case necesită mult efort și energie, însă echipa noastră de specialiști se caracterizează prin flexibilitate, profesionalism și promptitudine, scopul acestora fiind satisfacerea cerințelor cele mai exigente. Echipa noastră este formată din oameni talentați și pasionați de ceea ce fac, ca : ingineri, electricieni, zidari, zugravi, instalatori etc. Și pentru ca totul să fie complet, echipamentul folosit este de cea mai bună calitate, construcția derulandu-se rapid, dar conform cerințelor și ideilor dumneavoastră. Folosim doar materiale de cea mai bună calitate și în același timp, încercam să echilibrăm raportul calitate-preț. Nu construim după ideile noastre, ci urmăm în cele mai mici detalii indicațiile pe care dumneavoastră le dați.

Tot noi oferim și servicii în materie de construcții de garduri pentru clădiri din mediul rezidențial , dar și cel industrial. Gardul, indiferent cât de înalt sau din ce material este făcut, are un rol bine stabilit. Acesta delimitează în primul rând suprafața proprietății, protejează casa și blochează accesul persoanelor străine sau al unor animale ce pot reprezenta un pericol pentru proprietari. Acestea pot fi construite din diverse materiale cum ar fi lemnul, betonul sau metalul și pot fi vopsite în mai multe culori, în funcție de preferințele fiecărui client. Va putem asigura că gestionarea materialelor va fi una corectă, iar termenul de executare al lucrării va fi întotdeauna respectat.

Proiectele de construcție ale anexelor și halelor sunt de asemenea specialitatea noastră. Dacă sunteți o companie ce vrea să-și extindă spațiul în care își desfășoară activitatea, noi va putem ajuta. Așadar printre construcțiile pe care le putem proiecta se află hale industriale, hale metalice, hale pentru producție sau depozitare și multe altele. La fel și în cazul anexelor, putem clădi de la temelie Săli de sport, garaje, depozite etc. Serviciinonstop.ro va pot oferi garanția unor lucrări ce ating cele mai înalte standarde, prețurile sunt accesibile, iar constructorii noștri lucrează cu cele mai bune materiale, având grijă ca acestea să nu fie risipite inutil.

Constructiile noastre vor dainui mult timp!

Serviciinonstop.ro este partenerul ideal în domeniul construcțiilor, experiența și orientarea către client fiind punctele forte. Nu încercați să economisiți apelând la serviciile unor persoane care nu sunt certificate în acest domeniu, rezultatul va fi exact opus. Construcția unei clădiri începe întotdeauna cu un plan, noi va ajutăm să-l concepeți și să-l transformați realitate.