Servicii de la A la Z

Construcții diverse

constructii-diverse

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Firma noastra are o vasta oferta de servicii printre care se numara si cele de constructii. Executam lucrari dintre cele mai diverse, indiferent de domeniul in care se incadreaza constructia dumneavoastra. Astfel, echipele noastre de profesionisti pot executa ridicarea unei case, a unui garaj, sau pur si simplu a unui camin. Nu trebuie sa cautati alte firme specializate intr-un anumit gen de lucrari, deoarece oamenii nostri sunt capabili sa execute constructii diverse, complete, sau doar pe etape, in functie de nevoile dumneavoastra.

Puteti apela, prin urmare, la serviciile noastre pentru constructia de:

  • Obiective industriale
  • Hale de productie
  • Case rezidentiale, la cheie sau la rosu
  • Anexe gospodaresti
  • Garduri
  • Camine

Scopul nostru este satisfacerea deplina a clientilor, de aceea avem mereu in vedere preferintele si ideile lor, pentru ca produsul finit sa fie pe masura asteptarilor. Utilizam materiale de cea mai buna calitate si tehnologie de ultima ora, iar personalul nostru este format din oameni calificati, profesionisti in domeniul constructiilor, ingineri si arhitecti care va pot consilia astfel incat sa beneficiati din plin si pe termen foarte indelungat de ceea ce noi construim pentru dumneavoastra.

Constructii diverse executate perfect

Daca doriti sa va ridicati o casa care sa fie caminul dumneavoastra exact asa cum l-ati visat, alegeti echipa noastra specializata in constructii si nu veti regreta. Veti beneficia de locuinta perfecta, care va va satisface din toate punctele de vedere, atat estetic cat si in ceea ce priveste functionalitatea si confortul, deoarece noi stim sa construim bine, corect si trainic. Puteti avea o casa la cheie sau una la rosu, in functie de preferintele dumneavoastra. Tot echipa noastra poate sa execute anexele gospodaresti de care aveti nevoie, cu caracter definitiv sau provizoriu, precum si bucatarii de vara, magazii, depozite sau grajduri pentru animale.

In gama de constructii diverse pe care noi le executam se includ si garajele, serele sau piscinele.

Echipa de profesionisti in constructii diverse

Indiferent de cladirea pe care doriti s-o ridicati, echipele noastre vor lucra cu responsabilitate si daruire, pentru a va oferi calitate si functionalitate, asigurandu-va totodata ca obiectivele edificate de noi sunt durabile si sigure. Constructiile provizorii vor permite insa demontarea lor rapida, atunci cand veti dori aducerea terenului la starea lui initiala.

Suntem specialisti, de asemenea in ridicarea gardurilor, deoarece fiecare casa are nevoie de o imprejmuire. Construim garduri din lemn sau fier forjat, ori din caramida, in functie de preferintele clientului. La gardul din caramida, folosim tehnici diferite pentru o buna hidroizolatie a metalului din stalpii care sustin caramida.

Durabilitate si functionalitate pentru constructii diverse

Daca veti apela la noi pentru lucrari de constructii diverse, veti beneficia de un excelent raport calitate/pret, indiferent de structura care trebuie ridicata. Acest lucru este posibil deoarece oamenii nostri sunt foarte priceputi, profesionisti in acest domeniu si cu o vasta experienta, iar materialele pe care le utilizam sunt de cea mai buna calitate. Echipamentele si utilajele de care ne servim in activitatea noastra sunt extrem de performante, deoarece folosim tehnologie de ultima ora, pentru a obtine un randament maxim.