Servicii de la A la Z

Croitorie

croitorie

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Nu de putine ori sunteti in situatia de a avea nevoie de un croitor sau o croitoreasa pentru a va ajusta unele haine sau pentru a va confectiona obiecte textile pe care nu doriti sa le cumparati de-a gata. Este adevarat ca aceasta meserie este foarte putin intalnita in ultimii ani, insa firma noastra este capabila sa ofere cele mai bune servicii de croitorie.

Personalul nostru este unul calificat, cu experienta in domeniu, insa in acelasi timp este creativ, imaginativ si inventiv.

Din gama noastra de servicii pe care le punem la dispozitia clientilor nu ar fi putut sa lipseasca aceasta ramura, deoarece sunt servicii de care aproape toata lumea are nevoie, insa pe care nu oricine le poate indeplini cu succes. Noi ne numaram printre cei putini care sunt in stare sa satisfaca orice expectanta a clientului.

Croitorie pe baze computerizate

Etapele care sunt parcurse atunci cand un client doreste sa-si faca un costum, o rochie de zi sau de seara sau alte piese de imbracaminte sunt:

  • Luarea de masuri
  • Pregatirea tiparului
  • Croirea
  • Imbinarea pieselor

Astazi, lucratorii nostri utilizeaza tehnica moderna pentru a realiza cu exactitate comanda clientului, tiparele fiind pregatite computerizat, ceea ce confera un plus de valoare meseriei de croitor. Atelierul nostru de croitorie este dotat cu echipamente tehnice de ultima ora si folosim materiale de cea mai buna calitate. Personalul nostru este foarte indemanatic si calificat, avand cunostinte vaste in meseria pe care o exercita dar si in manuirea computerului, care a devenit un instrument de lucru in atelierele din ziua de azi.

Croitorie cu masini de cusut profesionale

Puteti apela la serviciile noastre utilizand materialul dumneavoastra, insa va putem furniza si noi diferite tesaturi pe care le avem pe stoc. Totul depinde de preferintele pe care le manifestati, iar modelele de imbracaminte vor fi executate exact asa cum vi le-ati imaginat.

Masinile de cusut pe care le exploatam sunt profesionale, de ultima generatie, iar celelalte ustensile sunt alese cu grija pentru a obtine o eficienta maxima. Va stam la dispozitie pentru a va materializa ideile si proiectele la cele mai inalte standarde.

Serviciile noastre sunt in fond solutii personalizate, echipa noastra calificata fiind atenta la toate detaliile si particularitatile fiecarui proiect in parte.

Atelier modern de croitorie

Oferim maxima seriozitate si responsabilitate in toate angajamentele pe care ni le asumam, asadar puteti apela la serviciile noastre cu cea mai mare incredere. Personalul nostru este capabil sa va confectioneze orice model de haine doriti, insa, in acelasi timp, poate sa retuseze sau sa reconditioneze piese gata confectionate, adaptandu-le dimensiunilor potrivite si personalitatii dumneavoastra. Nu ezitati sa apelati la echipa noastra, indiferent de articolul de care aveti nevoie. Veti constata ca ati facut alegerea optima in ceea ce va priveste. Lucram dupa reguli stiintifice, cu oameni calificati, cu tehnica moderna, insa o buna parte din succesul nostru se datoreaza talentului, intuitiei si creativitatii de care profesionistii din atelierul nostru de croitorie au dat dovada de-a lungul timpului. Renumele pe care l-am castigat vrem sa-l mentinem, de aceea prima noastra grija este satisfacerea exigentelor clientilor.