Servicii de la A la Z

Curățare Coșuri Fum

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Conform legislatiei romane si a celei europene, serviciile de curatare a cosurilor de fum sunt obligatorii pentru toata lumea. In acest fel, autoritatile incearca sa previna riscul de incendii, implicit pericolul de intoxicare cu monoxide de carbon, care afecteaza foarte multe persoane si duce chiar la decesul acestora. In ceea ce priveste cosurile de fum , acestea necesita intretinere si curatare de doua ori pe sezon, iar cele cu gaz trebuie curatate la o perioada de sase luni.

Serviciinonstop.ro va pune la dispozitie cele mai bune oferte de curatare cosuri fum, acestea fiind destinate clientilor care au centrale pe lemne, seminee, sisteme de ventilatie racire, sisteme de ventilatie incalzire. In plus, echipa noastra se poate ocupa chiar de curatarea centralei pe lemne, dar si multe operatiuni menite sa va asigure protectia fata de incidente neprevazute.

Dispunem de cosari autorizati care se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra pentru a efectua toate operatiunile necesare curatarii cosului de fum. De asemenea, suntem dotati cu scule profesionale si camere de inspectie video profesionale, care ne pot oferi informatii precise. Va stam la dispozitie si cu recomandari utile pentru intretinerea cosurilor si putem reveni la o data stabilita impreuna cu dumneavoastra.

Cand apelati la serviciile de curatare cosuri fum?

Din pacate, majoritatea clientilor apeleaza la cosari autorizati numai atunci cand au avut parte de evenimente neplacute precum incendii, fum in locuinta, intoxicare cu monoxid de carbon, sau atunci cand sentrala, semineul, soba, cuptorul nu mai functioneaza corespunzator. Pentru siguranta dumneavoastra, noi va sfatuim sa respectati prevederile legale si sa apelati la serviciile de curatare cosuri fum exact asa cum va spun specialistii.

Cosul de fum este o componenta extrem de importanta din sistemul focar al sobei, semineului, centralei etc. Totul incepe cu o constructie corecta, utlizarea unor materiale speciale si respectarea dimensiunilor specifice acestui tip de lucrare. Indiferent cat de eficient este un cos de fum, acesta nu scapa de depunerile care se aduna in interiorul acestuia de-a lungul timpului. In plus, gazele de ardere duc la aparitia unui condens acid, care duce la macinarea interiorului cosului de fum clasic.

Pentru cei care nu stiu, curatarea cosului de fum este importanta nu doar pentru protejarea vietii , ci si pentru reducerea consumului de combustibili, cresterea eficientei sistemului respectiv de incalzire si facilitarea aprinderii combustibililor. Inspectia regulata a acestora va poate ajuta sa remediati din timp eventualele degradari, astfel ca prelungiti viata cosurilor de fum.
unnamed

Curatare cosuri fum asigurata de profesionisti!

Nu oricine poate avea grija de cosul dumneavoastra de fum, de aceea este nevoie sa apelati la serviciile unor firme autorizate. Noi ne bucuram sa va putem ajuta cu servicii de curatare cosuri fum, la preturi accesibile si in cel mai scurt timp posibil. Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra, va rugam sa ne contactati!