Servicii de la A la Z

Curățare Hote

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Dotarea bucatariei cu echipamente profesionale pentru a mentine curatenia presupune si o intretinere la fel de riguroasa. Hotele din buctariile restaurantelor, cantinelor sau pensiunilor aduna vapori de grasime si fum in zona din spatele filtrelor. Cu toate ca din exterior nu sunt vizibile aceste depuneri, la temperaturi mari pot avea loc scurgeri de grasimi in preparate sau pot cauza pana si incendii grave. De aceea lucrarile de mentenata la sistemele de evacuare a gazelor arse si a vaporilor de grasime sunt obligatorii.

Serviciinonstop.ro va pune la dispozitie servicii de curatare hote, aceasta oferta fiind adresata in special restaurantelor, hotelurilor si spatiilor unde exista astfel de echipamente. Prin serviciile noastre specializate, curatam si degresam sistemul de evacuare a fumului si aerului viciat din bucatarii, evitand astfel posibilitatea defectarii hotelor sau aparitiei incendiilor.

Curatarea hotei si a sistemului de evacuare in mod regulat este o masura de siguranta atat pentru dumneavoastra, cat si pentru clientii dumneavoastra. Noi intervenim cu solutii puternice de curatare, care indeparteaza grasimea acumulata pe suprafetele acestor echipamente si lasa totul ca nou. Suntem la dispozitia dumenavoastra oricand doriti si putem reveni la intervale de timp prestabilite, in cazul in care doriti sa mentinem colaborarea.

Curatare hote – servicii pentru siguranta dumneavoastra!

Hota de bucatarie este un dispozitiv menit sa colecteze aerul contaminat provenit de deasupra spatiului de gatit si eliminarea acestuia in afara spatiului de lucru. Principalul scop al acestui dispozitiv consta in protejarea bucatariei de murdarie, umezeala si flacari, pentru ca mediul de lucru sa fie unul sigur si cat se poate de tolerabil pentru cei care isi desfasoara activitatea aici.

Aerul extras de catre hota din spatiile in care se gateste este incarcat cu vapori de grasimi si uleiuri. Cu toate ca hota este prevazuta cu un filtru, acesta nu va reusi sa filtreze 100% aerul viciat. De aceea, vaporii de grasime vor trece mai departe, se vor raci si se vor depune pe sistemul de ventilatie. Astfel, pe tubulatura se vor acumula depuneri in diverse straturi, in functie de activitatea culinara din acel spatiu.

Aici intervenim noi si ne asiguram ca toate aceste depuneri nu ajung la nivelul la care acestea pot cauza efecte negative asupra conditiilor de mediu din acel spatiu sau chiar incendii. Utilizam metode de curatare hote blande, care nu afecteaza suprafata si functionalitatea dispozitivelor si ajutam la prevenirea pe cat posibil a unor noi straturi de grasime.
unnamed

Alegeti preventia si serviciile noastre profesionale de curatare hote!

O intretinere corespunzatoare a hotei de bucatarie si a sistemelor de ventilatie este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar decat inlocuirea acestora. Astfel, recomandarea noastra este sa apelati la serviciile de curatare hote ori de cate ori este nevoie. In acest fel, nu doar ca mediul de lucru devine mai placut, dar si nivelul de siguranta al bucatariei dumenavoastra creste semnificativ.