Servicii de la A la Z

Deratizare

deratizare

AUTORIZATIE DDD 2016

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Calitatea vietii din ziua de astazi depinde foarte mult si de controlul daunatorilor, asa cum spun oficialii din domeniul sanatatii publice. Se stie ca sobolanii musca un numar destul de mare de persoane in fiecare an, putand astfel transmite o serie de boli precum:

  • Trichineloza
  • Leptospiroza
  • Antraxul
  • Icterul infectios
  • Toxinfectii alimentare
  • Turbarea
  • Pesta porcina

Acestea sunt doar o parte din bolile transmisibile la oameni, deosebit de grave, care pot afecta negativ starea de sanatate a unei intregi comunitati.

Printre numeroasele categorii de servicii pe care firma noastra le pune la dispozitia clientilor se afla si cele de deratizare, care constau intr-un complex de tratamente pe care le aplicam in vederea reducerii efective si chiar a eliminarii totale a numarului de soareci sau sobolani dintr-un anumit loc.

Deratizare in vederea reducerii pagubelor economice

In afara problemelor de sanatate pe care rozatoarele le pot cauza populatiei, aceste animale daunatoare pot provoca si pagube economice importante, prin distrugerea si consumarea unei cantitati enorme de produse agroalimentare.

Echipa noastra este specializata si autorizata in efectuarea tratamentelor de combatere a soarecilor si a sobolanilor precum si a altor rozatoare care pot crea o serie de efecte negative asupra habitatului uman. Metodele de lupta impotriva acestor daunatori sunt multiple iar personalul nostru calificat le aplica personalizat, in functie de fiecare caz in parte. Serviciul nostru de deratizare dispune de cele mai avansate tehnologii si utilizeaza metode variate, in functie de gravitatea cazului, de la cele ecologice pana la metodele chimice.

Deratizare si metode de preventie

Personalul nostru efectueaza nu doar operatiuni de deratizare, ci si de dezinfectie, aplicand in acelasi timp diferite metode de preventie, astfel incat problema pentru care apelati la serviciile noastra sa nu revina in gospodaria dumneavoastra. Combatand acest flagel, contribuim totodata la igienizarea si mentinerea unui mediu sanatos. Metodele pe care le utilizam nu sunt toxice pentru oameni si nu afecteaza in mod negativ mediul inconjurator. Utilizam numai substante omologate si respectam toate normele aflate in vigoare in acest domeniu.

Servicii complete de deratizare

Efectuam lucrari de combatere a daunatorilor atat in gospodarii particulare cat si in institutii publice si centre comerciale, asociatii de locatari, scoli, gradinite, spitale, restaurante, hoteluri, birouri sau unitati de alimentatie publica. Scopul pe care il urmarim este calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri, insa in acelasi timp ne dorim sa oferim cel mai bun raport calitate/pret, de aceea costurile serviciilor noastre sunt foarte accesibile.

Reamintim ca aceste operatii de deratizare sunt strict necesare mai ales in unitatile de alimentatie publica, unde ar trebui sa aiba o frecventa obligatorie de cel putin odata la trei luni, sau chiar mai des, daca este nevoie.

Metoda ecologica consta in utilizarea statiilor de captare, in care introducem atractanti hormonali sau alimentari. Acesta este un tratament care nu afecteaza absolut deloc mediul inconjurator si pe care noi l-am aplicat de-a lungul timpului cu foarte mult succes. Este deosebit de eficient, insa in functie de gravitatea situatiei, putem apela si la alte metode mai radicale, dar la fel de sigure.