Servicii de la A la Z

Despre noi

Certificari ISO

ISO 18001
ISO 14001
ISO 9001

Premii

_ Diplome-IgienaServ-1
_ Diplome-IgienaServ-2
_ Diplome-IgienaServ-3
_ Diplome-IgienaServ-4
_ Diplome-IgienaServ-5
_ Diplome-IgienaServ-6
_ Diplome-IgienaServ-7
_ Diplome-IgienaServ-8
_ Diplome-IgienaServ-8

Avem peste 10.000 de clienti multumiti

Printre acestia

Suntem mai mult decat o simpla companie cu un singur obiect de activitate, ci un adevarat furnizor de solutii in domenii dintre cele mai diverse. De-a lungul timpului de la infiintare, am dobandit cunostinte si ne-am specializat in sectoare de activitate diferite, iar astazi, prin gama variata de servicii pe care o asiguram, am reusit sa ne atingem scopul: acela de a oferi solutii profesionale, in mai multe arii de interes.

Serviciinonstop.ro, sau o echipa de 200 de angajati, calificati in diferite domenii, va sta la dispozitie pentru materializarea proiectelor legate de: amenajari spatii verzi, amenajari interioare, zidarie, respectiv constructii civile si industriale, pentru efectuarea operatiunilor de: colectare deseuri, vidanjare, dezinsectie, deratizare si dezinfectie, ignifugare lemn si textile, si nu in ultimul rand, pentru lucrari de instalatii termice, instalatii electrice si instalatii sanitare, aer conditionat, alpinism utilitar, mentenanta cladiri, dar si relocari si comercializare jaluzele.

Amenajari spatii verzi

Dam viata oraselor, contribuim la aspectul estetic al acestora si transformam orice spatiu verde, public sau privat, intr-o adevarata oaza de relaxare, ce incanta privirea, printr-o serie variata de lucrari specifice domeniului de amenajari spatii verzi.

Constructii civile si industriale, zidarie, amenajari interioare

Punem prima caramida in constructia unui camin sau cladire industriala, si aplicam ultimul strat de glet pe peretii ridicati, indeplinand vise si punand umarul la cladirea unei afaceri. Asiguram constructii civile si industriale la rosu sau la cheie, ocupandu-ne totodata de executia finisajelor: tencuieli, zugraveli, placari rigips, montare gresie si faianta, si alte lucrari ce tin de amenajari interioare.

Instalatii termice, electrice si sanitare, aer conditionat

Odata ridicata, orice cladire are nevoie de anumite facilitati pentru a fi “declarata” complet terminata. Noi nu doar construim, ci oferim si confort, iar acest lucru il reusim prin serviciile de proiectare, montare, mentenanta si service pentru instalatii termice, instalatii electrice, instalatii sanitare si instalatii de aer conditionat.

Curatenie generala, servicii DDD, colectare deseuri si vidanjare

Un mediu curat si igienizat, interior si exterior deopotriva, este in primul rand un mediu sanatos, propice conditiilor de viata din acest punct de vedere. Tinand cont de acest aspect, efectuam curatenie generala (post-constructor, dupa evenimente, in imobile rezidentiale si spatii cu alta destinatie, etc), operatiuni DDD (dezinsectie, deratizare si dezinfectie) cu echipamente specifice si substante aprobate de Ministerul Sanatatii, colectare deseuri periculoase si nepericuloase, si vidanjare.

Alpinism utilitar, mentenanta cladiri si alte servicii

Detinem personal certificat pentru efectuarea lucrarilor de alpinism utilitar, fie ca este vorba de hidroizolatii ale blocurilor, spalarea geamurilor specifice cladirilor inalte sau indepartarea turturilor. Asiguram mentenanta cladiri prin verificarea si repararea instalatiilor de orice natura, igienizare completa si alte operatiuni asemanatoare.

De asemenea, incetinim actiunea focului si prevenim producerea unor evenimente nefericite prin ignifugare lemn si textile, va ajutam cu servicii de transport profesionale in situatii de relocari (schimbare domiciliu, schimbare sediu firma etc), si oferim un plus de confort in locuinta dumneavoastra prin comercializare si intretinere jaluzele.

De ce Serviciinonstop.ro?

Motivele sunt nenumarate, insa principalul argument care ne recomanda se refera la varietatea serviciilor oferite, ce acopera cu succes mai multe domenii de activitate. Pentru fiecare dintre acestea, dispunem de personal calificat, respectiv resurse materiale de calitate, succesul lucrarilor efectuate fiind unul garantat.

Nu oferim doar servicii, ci solutii personalizate, avand in vedere particularitatile fiecarui proiect in parte. Tinem cont de cerintele, necesitatile si preferintele dumneavoastra, pentru ca intotdeauna ne-am ghidat activitatea avand in vedere acest aspect: orientarea catre client.