Servicii de la A la Z

Dezinsecție

dezinsectie

AUTORIZATIE DDD 2016

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Pantru că santatea și siguranța noastră sunt mereu pe primul loc, anumite procese de dezinfecție trebuie efectuate o dată la ceva timp. Dar pe lângă faptul că vrem să trăim într-un spațiu igienizat și lipsit de pericole ascunse, insectele și rozătoarele de pot da bătăi de cap de asemenea. Ele sunt dăunătoare, ne invadează casa, se înmulțesc într-un ritm rapid și singura soluție prin care mai putem scăpa de acestea este o firmă specializată în dezinsecție și deratizare. Serviciinonstop.ro îți protejează casa și familia de toți acești factori ce atentează la siguranța noastră personală.

Dezinsectia- cateva reguli de prevenire

Dezinsecția reprezintă o procedură de prevenție dar și distrugere a paraziților sau insectelor ce dăunează. Acest proces necesită substanțe speciale și echipamente profesionale menite să nimicească tot ce le apare în cale. Prima măsură de precauție este prevenția. Există câteva reguli simple, care dacă sunt respectate, poți evita de la început apariția acestor insecte dăunătoare. De exemplu, casa trebuie să fie mereu aerisita, deoarece umiditatea atrage insectele. Spațiile întunecate și închise trebuie mereu curățate, iar hrana trebuie ținută în spații la care dăunătorii nu pot ajunge. Printre speciile de insecte de care te putem scăpa, se număra: muște, gândaci, furnici, păianjeni, purici etc.

Deratizare si dezinfectie cu echipamente si solutii ecologice

În cazul deratizării, șoarecii, șobolanii sau cârtițele sunt anihilate cu ajutorul unor substanțe chimice, capcane cu lipici sau otravă. De câte ori nu te-ai trezit din somn deoarece un șoricel era pus pe treabă? Pe lângă faptul că sunt rozătoare, acestea sunt și purtătoare de boli, ceea ce pune în pericol sănătatea oamenilor sau a altor animale domestice. Din păcate, se înmulțesc foarte mult, așadar deratizarea trebuie făcută în special toamna și primăvara, dar dacă rezultatele întârzie să apără, atunci procesul se va efectua de mai multe ori în decursul unui an. Substanțele folosite sunt mortale pentru rozătoare, dar nu afectează mediul și sănătatea omului. Serviciinonstop.ro elimină aceste specii de rozătoare din beciuri, subsoluri, hambare, depozite etc în mod eficient și sigur.

Dezinfecția reprezintă procesul prin care microbii, bacteriile sau virușii sunt eliminați. Dezinfecția nu trebuie făcută doar în spațiile periculoase precum spitalele, aceasta trebuie efectuată inclusiv la tine acasă, în mod periodic. Igiena este extrem de importantă pentru a ține la distanță diversele boli ce pot afecta omul, dar și animalele. Noi oferim servicii de dezinfecție pentru spitale, mijloace de transport în comun și alte instituții publice, deoarece aici este cel mai mare flux de oameni. Cu cât este mai mare circulația, cu atât apariția agenților patogeni este la un nivel crescut. Metodele prin care acest proces se desfășoară sunt fizice și chimice. Astfel, în prima categorie intră curățenia generală cu tot ce include aceasta în mod normal, arderea, fierberea, vaporii de apă aflați sub presiune sau chiar razele ultraviolete. Metoda chimică constă în utilizarea unor substanțe ce distrug acești agenți patogeni, în funcție de obiectele sau spațiile ce trebuie dezinfectate.

Protejeaza mediul in care traiesti cu ajutorul specialistilor!

Nimic nu trebuie neglijat, mai ales când este vorba de siguranță sănătatea dumneavoastră. Prin serviciile pe care le oferim, vă scăpam de insectele nedorite, de rozătoarele care nu vă mai dau pace și vă asigurăm un mediu mereu igienizat. Dacă sunteți interesat, specialiștii noștri vă așteaptă cu mai multe detalii.