Servicii de la A la Z

Electricitate

electricitate

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Oare ne putem imagina o lume în care nu aprindem lumina seara, nu avem televizor sau calculator și nici telefon mobil? Toate acestea le avem datorită celei mai mari descoperiri a€“ electricitatea. Termenul de „electric” a fost introdus în uz, pentru prima dată în anul 1600 de către un fizician englez. El s-a referit cu acest termen la fenomenul apărut între două corpuri care se freacă unul de celălalt. Restul, este o istorie lungă până la ceea ce avem și vedem noi azi. Dar să revenim în timpurile moderne și să aflăm că serviciinonstop.ro are ca domeniu de activitate și electricitatea.

Instalatii de electricitate complexe

Așadar, această echipă se ocupă cu diverse servicii și produse ce țin de electricitate, după cum urmează:

  • Instalații electrice interioare
  • Branșamente electrice
  • Montarea de tablouri electrice
  • Prize de pământ
  • Instalații paratraznet
  • Instalații electrice de iluminat
  • Întreținere instalații electrice

În primul rând, trebuie să știți că echipa noastră este tânără, are o pregătire superioară, ne îmbunătățim mereu prin luarea la cunoștință a ceea ce este nou în materie de electricitate și avem și experiența necesară. Dacă îți construiești o casă, instalația electrică interioară este o parte foarte importantă. Aceasta trebuie realizată de specialiști în domeniu, deoarece nerespectarea unor reguli în realizarea acesteia poate pune în pericol casa și familia dumneavostră. Un singur scurtcircuit și un incendiu de mari proporții poate să izbucnească. Nu doar imobilul trebuie să beneficieze de electricitate. La cererea clientului, executăm și instalații electrice de iluminat în afara acestuia, a străzii sau grădinii.

De asemenea, echipa noastră se ocupă și cu branșamente electrice. Totul este autorizat și lucrările se desfășoară în deplina siguranță. Un rol esențial într-o instalație electrică completa îl are tabloul electric. De obicei, acesta este poziționat aproape de intrarea în casă și are scopul de a proteja circuitul electric cu ajutorul unor siguranțe. Eficacitatea acestuia este dovedită de faptul că atunci când are loc un scurtcircuit în cadrul rețelei, energia electrică este stopată automat. De aceea, este foarte important ca montarea sau schimbarea acestui tablou electric să se facă de o persoană autorizată.

Priza de pământ reprezintă partea principală a unei instalații electrice de legare la pământ. Montarea acesteia poate fi executată în mai multe moduri, dar numai de către persoane autorizate. Pe lângă aceasta, echipa noastră efectuează și istalatii paratrazent. Atunci când au loc vijelii cu descărcări electrice, cel mai de temut dușman este fulgerul. Acesta poate lovi tot ce-i stă în cale, inclusiv case. Din fericire, putem diminua acest risc cu ajutorul instalației paratraznet. Aceasta preia lovitura fulgerului și o canalizează către pământ. Este importantă poziționarea instalației, întrucât aceasta are o poziție strategică pentru a putea funcționa.

Servicii de electricitate oferite de profesionisti!

Gama noastră de servicii este completă și de aceea ne ocupam și de întreținerea instalațiilor electrice. Acestea se pot deteriora în timp, sau în cazul în care sunt foarte vechi, ele sunt adevărate pericole pentru siguranța dumneavoastră. De aceea, specialiștii noștri pot efectua reparații, înlocuirea componentelor uzate sau pot face o simplă revizie în mod periodic. Electricitatea este pe cât de indispensabilă și eficientă, pe atât de periculoasă. Serviciinonstop oferă servicii de calitate pentru siguranța tuturor.