Servicii de la A la Z

Hidroizolații

hidroizolatii

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Unele dintre cele mai importante lucrari necesare in cazul unei constructii sunt cele de hidroizolatii, deoarece de acest lucru depinde soliditatea, rezistenta si durabilitatea unei cladiri, dar si confortul pe care aceasta il poate furniza locatarilor.

Printre serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri se afla si cele de hidroizolatii, lucrari pe care le efectuam cu cele mai bune materiale, aplicand o tehnologie de ultima ora, cu personal calificat si profesionist. Efectuam acest gen de lucrari la:

  • Acoperisuri
  • Terase si balcoane
  • Fundatii
  • Subsoluri
  • Piscine

Metodele pe care le utilizam sunt diverse si le aplicam in functie de fiecare caz in parte si de preferintele clientului.

Diferite metode de hidroizolatii

Efectuam lucrari de hidroizolatii cu membrana bituminoasa, metoda clasica si in acelasi timp actuala, recunoscuta pentru eficienta si durabilitatea ei. Insa putem utiliza si alte materiale, cum ar fi membrana PVC, care se aplica rapid datorita flexibilitatii sale.

Clientii nostri pot opta si pentru sistemele lichide, cum sunt rasinile poliuretanice, considerate adevarate metode revolutionare in acest domeniu.

Dupa cum se stie, aceste lucrari sunt mult prea importante pentru a fi executate de amatori, de aceea noi va asiguram ca echipa noastra este alcatuita din personal calificat, specializat in aceasta meserie, profesionist si cu multa experienta. Materialele pe care le utilizam sunt cele preferate de clientii nostri, insa noi oferim si consultanta pentru ca serviciile pe care le executam sa fie intotdeauna pe masura asteptarilor.

Importanta lucrarilor de hidroizolatii

Oferim lucrari de hidroizolatii de cea mai buna calitate, deoarece echipa noastra este atenta la fiecare detaliu de punere in practica, astfel incat sa nu existe nici o fisura prin care apa sa patrunda in cladirea pe care o protejam. Se stie ca infiltratiile de apa duc la formarea umezelii, care favorizeaza aparitia mucegaiului, factor deosebit de nociv pentru locatarii unei cladiri. Daca tineti la confortul caminului dumneavoastra, nu lasati apa sa se infiltreze in casa dumneavoastra. Apelati la serviciile noastre, indiferent de obiectivul pe care doriti sa-l protejati. Efectuam hidroizolatii la nivel de acoperis, terase, balcoane, dar si la fundatii si subsoluri. Suntem, de asemenea, echipa potrivita daca aveti nevoie de izolarea piscinei.

Hidroizolatii executate cu profesionalism si competenta

Serviciile noastre sunt la dispozitia dumneavoastra, nu trebuie decat sa ne contactati si va vom raspunde cu promptitudine. Scopul nostru este sa ne mentinem buna reputatie si renumele pe care ni l-am castigat de-a lungul timpului. Stim ca acest lucru este posibil prin seriozitate, responsabilitate si profesionism.

Va asiguram ca materialele pe care le folosim sunt in masura sa raspunda exigentelor dumneavoastra, deoarece sunt moderne si de calitate, iar tehnologia folosita de echipa noastra este una de ultima ora, astfel incat ceea ce oferim noi este calitate si eficienta.

Compania noastra este capabila sa furnizeze cele mai bune solutii, indiferent de natura lucrarilor care trebuie executate, deoarece ne aplecam cu profesionalism si daruire asupra a tot ceea ce realizam.

Executam lucrarile eficiente de hidroizolatii blocuri, cu atat mai mult cu cat in gama noastra de servicii se include si alpinismul utilitar.