Servicii de la A la Z

Instalații sanitare

instalatii-sanitare

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Instalația sanitară este un aspect de mare importantă pentru fiecare locuință, aceasta asigurând o parte din confort. Baia de exemplu este locul unde ajungi după o zi de muncă istovitoare și te relaxezi cu o baie caldă. Dar și accesoriile din bucătărie sunt importante, deoarece sunt foarte multe gospodine care își petrec mult timp gătind, iar chiuveta și robinetele nu trebuie să le dea bătăi de cap. Serviciinonstop.ro este alături de dumneavoastră în cazul în care doriți să aduceți mici modificări sau o transformare completă a instalației sanitare. Noi vă stăm la dispoziție atât cu montare, dar și proiectare sau mici reparații.

Servicii si produse instalatii sanitare

Așadar serviciile noastre se împart în două categorii: instalație sanitară baie și bucătărie. Pentru că lumea instalațiilor este vastă, lista ce va urma cuprinde doar câteva din obiectele sanitare și restul accesoriilor din aceeași gamă. Așadar, noi vă putem ajuta cu faianță și gresie, adezivi, diverse piese de decor, obiecte sanitare, accesorii destinate băii, mobilier pentru baie, soluții pentru întreținerea băii și bucătăriei etc.

Într-o baie sunt necesare atât de multe produse. Mai întâi ne gândim ce culoare va avea faianța și gresia, dacă o vrem simplă sau vom crea un model. După accea trebuie să ne asigurăm că materialele folosite sunt și de calitate, nu doar estetice, deoarece această investiție este una pe termen lung. Apoi o decizie greu de luat este să alegem între cadă și cabina de dus. Piața este aglomerată de diverse modele, care mai de care mai avansate, la prețuri pentru toate buzunarele. În funcție de preferințe și de spațiul disponibil, vei ști cu siguranță care dintre cele două se potrivește mai bine în baia ta. O altă componentă importantă este WC-ul, care trebuie să fie dintr-un material ce rezistă la soluțiile de dezinfectare aplicate zilnic și nu se uzează. Chiuveta este un alt accesoriu ce ne pune pe gânduri. Vrem o chiuvetă micuță și discretă sau una grandioasă? Alegerea depinde de mulți factori și dumneavoastra știți cel mai bine ce v-ar fi de folos. Și lista poate continua, dar ne oprim aici pentru a vă lăsa pe dumneavostră să meditați asupra acestor detalii.

Un alt aspect important îl reprezintă alegerea mobilierului. Acesta trebuie să fie în ton cu restul componentelor din baie. Materialul din care este făcut are o importanță deosebită având în vedere că în baie este foarte multă umezeală și acesta se poate deteriora în scurt timp. Fiecare baie are nevoie de oglindă. Aceasta este elementul cheie și fără ea, nicio baie nu este amenajată complet. Pe de altă parte, bucătăria este la fel de importantă ca și baia. Bateria trebuie să fie de calitate pentru că aceasta este folosită cel mai des și poate ceda oricând. Iar în ceea ce privește chiuveta, este de preferat un material ce nu se zgârie și nu ruginește, pentru o rezistență îndelungată.

Instalatii sanitare- universul specialistilor nostri

La noi, toate produsele sunt de cea mai înaltă calitate, iar personalul care se ocupă de montarea acestora este calificat. Toate lucarile sunt duse la capăt cu mare atenție chiar și pentru cele mai mici detalii. Ne vom asigura că vei primi cele mai bune sfaturi și cele mai bune servicii.