Servicii de la A la Z

Instalații termice

instalatii-termice

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Instalațiile termice se ocupă cu montarea de centrale termice, indiferent de tipul acestora. O centrală termică este un sistem de încălzire ce produce căldură, iar acesta este distribuită prin diverși agenți termici ca de exemplu aer cald, apă sau abur. Ca și componente, aceasta are de obicei unul sau mai multe cazane, acestea fiind legate la un focar unde se arde combustibilul. Acestea nu asigură doar temperatura optimă din locuințe și diverse spații industriale, publice etc, dar asigură și apa caldă. Serviciinonstop.ro dispune de o echipă de specialiști în domeniul instalațiilor termice și are diverse oferte la prețuri avantajoase.

Instalatii termice – produse si servicii de intretinere

Așadar, noi oferim proiectare, dar și montare de instalații termice și gaz metan:

 • Centrale termice convenționale
 • Centrale termice pe lemne
 • Pompe de căldură
 • Instalații gaz metan
 • Reparații instalații termice

Noi deținem cea mai nouă tehnologie, personalul este autorizat și bine instruit, având o experiență considerabilă în acest domeniu. Așadar, orice problemă aveți de rezolvat, noi va stăm la dispoziție. Atunci când îți alegi centrala termică trebuie să ții cont de puterea termică a acesteia, ce combustibil folosește și modul în care gazele de ardere sunt evacuate. Acestea sunt niște aspecte pe care doar un specialist le cunoaște și îți poate explica și ție ce rol au. De asemena, este foarte importantă și amplasarea unei centrale. Aceasta poate fi integrată în mobilier sau pur și simplu pe un perete. Dar există și posibilitatea încălzirii prin pardoseală. Aceasta te scapă de țevi, calorifere și economisești astfel spațiu. Locul în care centrala este amplasată depinde și de tipul de combustibil folosit. Dacă va doriți o centrală termică ce funcționează pe bază de combustibil solid, de exemplu cea pe lemne, atunci o veți amplasa în acceași încăpere unde puteți să țineți și materialul combustibil necesar.

Fie că este o centrală convențională, fie că este pe gaz, hotărârea este doar clientului, întrucât acestea sunt la fel de eficiente, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale. Și pompele de căldură sunt o bună alternativă pentru sistemul de încălzire. Aceasta este tot o instalație folosită pentru încălzire și este din ce în ce mai folosită și în România. O altă categorie ce intră în activitatea noastră sunt instalațiile de gaz metan. Și aici oferim consultanță, proiectare și execuție, dar și revizie pentru persoane fizice, dar și juridice. De exmplu montăm contoare individuale, detectoare de gaze naturale, înlocuim vechile coloane de gaze și verificăm o dată la ceva timp aceste instalații. Deoarece profesionalismul ne ghidează, noi nu lăsăm lucrurile doar pe jumătate făcute, ci executăm totul de la A la Z.

În ceea ce privește reparațiile instalaților termice, instalatorii noștri găsesc soluții pentru toate problemele. Principalele servicii pe care vi le putem oferi sunt:

 • Reglarea presiunii a instalației termice
 • Montare/ demontare calorifere
 • Înlocuire calorifere
 • Înlocuire țevi sau doar segmente de țevi ce s-au spart (indiferent de material)
 • Montare sau înlocuire robineți de aerisire, de țur sau retur
 • Aerisire caloriferepentru o mai bună funcționare a instalației termice

Apeleaza la un profesionist in instalatii termice!

Acestea sunt doar câteva dintre serviciile si produsele puse la dispozitie de catre personalul nostru. Așadar, orice probleme întâmpini cu centrala termică, serviciinonstop.ro va trimite oameni de încredere care vor soluționa totul în timp record.