Servicii de la A la Z

Jaluzele

jaluzele

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Există atâtea tipuri de jaluzele, care mai de care mai speciale. După cum știm, oamenii puneau la ferestre încă din cele mai vechi timpuri o bucată de pânză, care mai apoi s-a transformat în perdea. Acum lumea s-a modernizat și clasica perdea este înlocuită sau acompaniată de jaluzele orizontale, verticale etc. Acestea sunt o bună modalitate de a lumina încăperea în funcție de preferințele fiecărei persoane în parte, designul și culorile acestora fiind potrivite pentru orice decor. Serviciinonstop.ro vă oferă jaluzele și servicii de întreținere a acestora la prețuri accesibile și de o calitate incontestabilă.

Varietate si stil in materie de jaluzele

Ne dorim ce e mai bun pentru clienții noștri și astfel punem la dispoziție:

  • jaluzele verticale
  • jaluzele orizontale aluminiu
  • spălat și curățat jaluzele
  • storuri
  • plase anti insecte

Gama noastră de jaluzele verticale se caracterizează prin simplitate, rafinament și eleganță. De asemenea puteți alege dintr-o paletă vastă de culori, texturi și modele. Indiferent de materialul din care acestea sunt confecționate, calitatea este aceeași. Șina sau garnisa ,cum se mai numește, este dintr-un material rezistent, posibilitatea ca aceasta să se uzeze fiind total exclusă. Printre alte proprietăți, acestea au capacitatea de a ne proteja de razele UV și totodată, praful nu se depune cu ușurință mulțumită tratamentului antistatic.

Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt la fel de rezistente și estetice ca și cele verticale, alegerea acestora fiind doar opțiunea clientului. Lamelele sunt fabricate dintr-un aluminiu special, acestea fiind rezistente dar și flexibile în același timp. Vopseaua aplicată este de asemenea rezistentă la căldură și lumină. Și aici, culorile sunt disponibile în foarte multe nuanțe pentru ca fiecare să-și găsească acea culoare care se potrivește mai bn întregii case. Așadar, dacă preferați jaluzelele orizontale în locul celor verticale, le puteti gasi la noi.

Dacă aveți gusturi mai rafinate, acum aveți ocazia să alegeți și dintr-o gamă variată de storuri sau jaluzele romane, așa cum se mai numesc acestea. Denumirea vine de la faptul că ele există încă de pe vremea romanilor. Acestea se deosebesc de restul jaluzelelor prin aspectul estetic deosebit. Ele sunt confecționate din multe tipuri de țesături și pot fi ornate cu tot felul de modele, care mai de care mai frumoase. Aceste țesături pot fi din catifea sau mătase, iar curățarea acestora se face numai cu detergenți speciali.

Și cum ne putem proteja mai bine casa de insectele nedorite decât cu plasele special concepute anti insecte. Acestea se montează la ferestre și datorită structurii lor, insectele nu mai au cum să ajungă în casă, iar locuința este aerisită în continuare. Sunt rezistente și foarte eficiente.

Achizitioneaza jaluzele de calitate si lasa specialistii sa le intretina!

Serviciinonstop.ro nu doar că se ocupă de comercializarea acestor tipuri de jaluzele, dar va oferă și servicii profesionale de spălare și curățare a acestora. Cu toate că materialele sunt special tratate astfel încât praful să nu se depună, poluarea și praful din atmosferă pun stăpânire și pe acestea. Și pentru că timpul este foarte limitat, mai bine alegi niște profesioniști să se ocupe de asta. Alege calitatea unor servicii prestate de oameni specialisti in domeniu si garantia unor produse ce te vor incanta.