Servicii de la A la Z

Lăcătușerie

lacatuserie

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Suntem o echipa care va ofera solutii profesionale si rapide de lacatusarie oriunde va aflati. Ori de cate ori aveti nevoie de noi, un lacatus specialist va fi prompt in rezolvarea problemei dumneavoastra, repede si eficient. Oferta noastra include:

  • Montare si reparare broaste
  • Inlocuire butuci
  • Reparare balamale
  • Reparare sau inlocuire manere de usi
  • Deblocare si inlocuire usi si ferestre
  • Reparare, inlocuire sau montare balustrade
  • Deblocare portiere autovehicule

Indiferent de serviciul de care aveti nevoie, sunati-ne si noi vom raspunde cu promptitudine solicitarii dumneavoastra. Daca v-ati blocat in masina, nu va ingrijorati. Nu trebuie decat sa ne apelati, iar noi vom fi la fata locului in doar cateva minute. Tehnicienii nostri dispun de cele mai performante echipamente pentru a va elibera rapid, fara a va deteriora in nici un fel automobilul.

Lucrari diverse de lacatusarie

Detineti o mica afacere si aveti nevoie de lucrari de lacatusarie? Va vom trimite cele mai bune echipe de profesionisti cu experienta, astfel incat chiar daca nu ati identificat cu exactitate problema, acestia vor sti ce au de facut. Vor evalua la fata locului toate aspectele si va vor consilia in asa fel incat sa puteti alege solutia optima.

Interventiile noastre pot fi aplicate si locuintelor private. Daca v-ati blocat in casa sau ati pierdut cheia, nu trebuie decat sa ne sunati iar noi vom fi acolo in cel mai scurt timp, pentru a va ajuta sa iesiti sau sa intrati in caminul dumneavoastra.

Servicii de lacatusarie oferite cu promptitudine

Nimeni nu doreste sa astepte o vesnicie pentru a intra in propria casa atunci cand usa i s-a blocat sau a pierdut cheia, de aceea noi va garantam interventia rapida a echipelor noastre de lacatusarie. Daca doriti sa faceti una sau mai multe copii dupa cheia dumneavoastra, apelati cu incredere la serviciile noastre.

Tot noi ne ocupam si cu montarea sau repararea yalelor, a broastelor, a manerelor de usa, dar si a balustradelor. Pentru orice lucrare de care aveti nevoie, apelati la echipele noastre de profesionisti care va vor raspunde cu promptitudine si vor identifica solutia optima la problema dumneavoastra.

Lucrari de lacatusarie pentru securitatea proprietatii

Dispunem de echipament performant si personal calificat astfel incat putem raspunde oricaror solicitari, indiferent de sistemul de inchidere de siguranta. Daca acesta a fost deteriorat de oaspeti nedoriti, noi suntem gata sa il reparam sau sa il inlocuim si sa va consiliem in legatura cu securitatea locuintei dumneavoastra pentru viitor, cu scopul modernizarii si aducerii la zi a sistemului de incuietori, pentru a nu risca sa deveniti din nou victima hotilor.

Suntem o companie care va poate indeplini cerintele intr-o diversitate de domenii, printre care se afla si cel de lacatuserie. Personalul nostru calificat si tehnologia de ultima ora pe care o utilizam, ne ajuta sa fim extrem de eficienti in fiecare lucrare pe care ne-o asumam, iar solutiile gasite de noi sunt cele optime, deoarece scopul nostru este satisfacerea tuturor exigentelor clientilor. Prin urmare, indiferent de problema pe care o aveti, sunati-ne, iar o echipa de profesionisti o va rezolva in timp record.