Servicii de la A la Z

Materiale P.S.I.

materiale-psi

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Una dintre cele mai importante masuri de protectie pe care societatea trebuie sa o implementeze in toate domeniile de activitate o reprezinta prevenirea si stingerea incendiilor. O prima etapa este aprovizionarea corecta cu materiale P.S.I. a tuturor obiectivelor civile sau industriale, cum sunt bibliotecile, cluburile, salile de curs, casele de cultura, cladirile administrative, atelierele, laboratoarele, depozitele, salile de sport, etc.

Noi oferim servicii de protectie contra incendiilor si materiale P.S.I. tuturor celor care doresc sa beneficieze de siguranta in activitatea lor si sa evite un risc atat de sever cum este cel al incendiilor. Acestea au un rol deosebit de important in gestionarea operatiilor de stingere a focului izbucnit pe neasteptate, prin urmare, punem la dispozitia clientilor intreaga gama de astfel de materiale, cum ar fi:

  • Hidranti subterani
  • Stingatoare de incendii de toate tipurile
  • Unelte P.S.I.
  • Cutii hidrant
  • Lazi de nisip
  • Furtunuri P.S.I.
  • Tevi de refulare
  • Racorduri
  • Reductii de cuplare a racordurilor, etc.

Calitatea acestor materiale este perfecta, indeplinind standardele si normele in vigoare, astfel incat eficienta utilizarii lor in caz de necesitate sa fie maxima, contribuind in cea mai mare masura atat la salvarea de vieti omenesti cat si la reducerea pierderilor materiale.

Materiale P.S.I. cu ajutorul carora se pot reduce pierderile

Se stie ca acolo unde exista o sursa de aprindere sau materiale care intretin focul, acest risc este deosebit de crescut, de aceea masurile de paza si prevenire trebuie sa fie mereu in atentia factorilor responsabili. De aceea, deseurile combustibile, lichide sau solide trebuie depozitate in locuri in care nu exista pericolul de a se aprinde, iar dispozitivele, aparatele si uneltele se folosesc protejate in mod corespunzator. In plus, orice foc controlat trebuie supravegheat indeaproape. Cu toate acestea, in afara de masurile de preventie strict necesare, este obligatorie prezenta de materiale P.S.I., pentru a diminua orice fel de paguba in eventualitatea izbucnirii unui incendiu.

Materiale P.S.I. in conformitate cu reglementarile in domeniu

Noi punem la dispozitia clientilor nostri intreaga gama de astfel de materiale, in asa fel incat un eventual foc aprins pe neasteptate sa nu ia o amploare foarte mare si sa poata fi controlat si stins in timp util, pentru a elimina pericolele la adresa vietilor omenesti dar si a exclude sau macar diminua pagubele materiale.

Apelati la serviciile noastre competente si autorizate pentru a fi protejati de efectele devastatoare ale focului si pentru a va dota mediul in care traiti si munciti cu toate echipamentele care va asigura o asemenea protectie.

Solutii eficiente impotriva focului si materiale P.S.I.

Noi suntem furnizorul dumneavoastra de solutii optime si eficiente pentru problemele dumneavoastra si va stam la dispozitie nonstop. Personalul nostru este calificat si profesionist, cu o vasta experienta, iar gama de materiale P.S.I. pe care v-o oferim este una sigura si de calitate, care respecta toate normele si standardele in domeniul pazei contra incendiilor. Nu lasati pericolul sa planeze asupra casei dumneavoastra sau a locului de munca, apelati la noi cu incredere si va asiguram ca veti avea parte de cele mai bune lucrari, la un excelent raport calitate/pret.