Servicii de la A la Z

Medicina muncii

medicina-muncii

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Medicina muncii este o ramura a sanatatii care are ca rol principal mentinerea bunastarii fizice, psihice si sociale a angajatilor la locul de munca, indiferent de ramura industriala in care acestia lucreaza. Aceasta activitate inglobeaza cunostinte vaste din majoritatea specialitatilor medicale.

Printre numeroasele categorii de oferte, compania noastra vi le ofera si pe cele de medicina a muncii, prin care se urmareste cresterea productivitatii la locul de munca. Iata cateva dintre avantajele de care pot beneficia firmele care ne solicita acest gen de servicii:

  • Micsorarea numarului de absente de la locul de munca
  • Marirea eficientei activitatii companiei respective
  • Avizarea si verificarea concediilor medicale solicitate de catre angajati
  • Examinari medicale la sediul angajatorului (daca exista spatiu adecvat)

Se ofera, de asemenea, consiliere cu privire la siguranta locului de munca, precum si in ceea ce priveste accidentele si bolile profesionale.

Medicina muncii, o ramura importanta pentru societate si individ

Aceste proceduri mai au si rolul de reintegrare la locul de munca a celor care au avut de suferit un accident sau o boala profesionala, precum si de a ajuta compania in gestionarea situatiilor de absenta, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

Se stie ca parasirea locului de munca pentru o anumita perioada are efecte negative asupra angajatului respectiv, atat in ceea ce priveste sanatatea fizica cat si cea mentala. Reintors la munca, individul isi recapata increderea in sine, iar recuperarea se face mult mai usor. Prin urmare, medicina muncii este o ramura foarte importanta pentru economie, societate si individ.

Specialistii nostri in acest domeniu ii sprijina pe salariatii dumneavoastra sa-si pastreze locul de munca traindu-si viata in mod sanatos. Practic, ei au un rol cheie in asigurarea sanatatii angajatilor prin prevenirea accidentelor si imbolnavirilor la locul de munca, furnizand si consultanta de specialitate in vederea reintegrarii persoanelor in activitate.

 

Rolul pe care il are medicina muncii

 

Personalul nostru care asigura astfel de operatii este independent si impartial intre angajatori si angajati in ceea ce priveste efectele muncii asupra sanatatii dar si efectele sanatatii asupra muncii, avand un rol crucial in ceea ce priveste gestionarea si rezolvarea problemelor care tin de sanatatea la locul de munca, in vederea reducerii gravitatii si numarului acestor probleme. Acest serviciu evalueaza riscurile profesionale si monitorizeaza starea sanatatii angajatilor prin examene mediale in momentul angajarii, controale medicale periodice si examene medicale de adaptare la reluarea activitatii.

 

Medicina muncii abordata multidisciplinar

 

Interventiile noastre sunt de cea mai buna calitate, moderne, iar medicina muncii este abordata de catre profesionistii nostri intr-un mod multidisciplinar, in care medicii lucreaza alaturi de alti profesionisti din domeniul sanatatii, adica de asistente medicale, igienisti, ergonomisti, fizioterapeuti, consilieri in sanatatea ocupationala, psihiatri, terapeuti si psihologi. Prin urmare, va oferim ajutor complet si eficient de medicina muncii, astfel incat angajatii dumneavoastra sa beneficieze cat mai mult de sanatate la locul de munca si de o stare de bine, care sa-i faca mai activi si implicati in problemele pe care le au de indeplinit. Prin urmare, compania dumneavoastra are de castigat o prezenta mult mai buna la locul de munca si o rentabilizare a activitatii.