Servicii de la A la Z

Mobilier la comandă

mobilier-la-comanda

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Habitatul are un rol foarte important in viata fiecarei persoane, de aceea cu totii ne dorim o ambianta deosebita, placuta si confortabila in casa noastra. Insa frumusetea si estetica unui decor de interior are multe variante,in functie de cel care traieste in el si de preferintele acestuia.

Noi va oferim sansa sa va personalizati caminul dumneavoastra, putand beneficia de mobilier la comanda, care sa fie exact asa cum vi-l doriti. Executam proiectare asistata pe calculator a mobilierului, in functie de ideile pe care ni le furnizati, si va oferim o vizualizare 3D inainte de a lansa comanda. Executam mobila de:

  • Bucatarie
  • Living
  • Dormitor
  • Dressing
  • Hol
  • Birou
  • Camera copii;

Specialistii nostri in design va vor consilia in alegerea modelului potrivit, in deplin acord cu gusturile dumneavoastra.

 

Mobilier la comanda, meseria ca o arta

 

Serviciile pe care vi le oferim sunt complete si profesioniste, prin urmare puteti beneficia la preturi extrem de avantajoase de consiliere, proiectare de mobilier, fabricarea acestuia si montajul sau.

Echipa noastra de specialisti va poate transforma spatiul de locuit intr-un adevarat colt de rai, creand o ambianta pe cat de frumoasa pe atat de confortabila. Acest lucru se datoreaza in primul rand profesionistilor nostri, care au o vasta experienta in executarea de mobilier la comanda, insa si mult talent, creativitate si inspiratie. Pentru noi, aceasta activitate nu este doar o meserie, ci si o arta.

 

Mobilier la comanda executat de profesionisti

 

Calitatea este un aspect foarte important pe care il urmarim indeaproape in toata activitatea noastra, iar satisfacerea tuturor exigentelor clientilor se afla pe primul loc in scopurile pe care ni le propunem, de aceea, personalul nostru este unul atent selectat, alcatuit doar din profesionisti, cu experienta si rezultate de exceptie in ceea ce fac.

Ne aplecam cu daruire si atentie asupra fiecarei comenzi si ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce executam, respectand intocmai ideile clientului si termenul de realizare. Suntem atenti la cele mai mici detalii, astfel incat mobila dumneavoastra sa fie perfecta, fara nici cea mai mica deviere de la proiectul dupa care este executata.

 

Mobilier la comanda care va transforma casa

 

Noi nu va oferim doar servicii, ci va furnizam solutii, care sunt intotdeauna cele mai bune. Materialele pe care le folosim sunt de foarte buna calitate, iar tehnologia pe care o utilizam la crearea de mobilier la comanda este una de ultima ora, prin urmare intrunim toate atributele care ne recomanda a fi cei mai buni in domeniu.

Daca va mutati in casa noua sau pur si simplu doriti sa va reinnoiti ambianta caminului dumneavoastra, apelati cu incredere la firma noastra, iar lucrarile pe care le vom efectua vor fi de cea mai buna calitate, executate la cele mai inalte standarde.

Fabricam bucatarii multifunctionale, dormitoare comode, camere de copii vesele si optimiste, dar si livinguri elegante, relaxante si confortabile. Casa dumneavoastra poate suferi o schimbare totala, care va provoca un puternic si placut impact vizual oaspetilor si prietenilor ce va vor vizita.