Servicii de la A la Z

Montat uși

montaj-usi

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Pentru a avea o ambianta perfecta in caminul dumneavoastra, toate lucrarile care tin de constructia si finisajul locuintei trebuie executate cu maximul de profesionalism. Printre numeroasele servicii pe care compania noastra vi le pune la dispozitie se numara si cel de montat usi.

O usa montata gresit, poate iesi in evidenta ca un element care strica armonia intregului ambient, oricat de bine ar fi executate finisajele, iar o lucrare prost executata de la inceput nu mai poate fi remediata, ci trebuie facuta din nou, de aceea va recomandam sa apelati din start la specialistii nostri, pentru a nu cheltui timp si bani in plus.

Etapele unei astfel de operatii sunt:

  • Verificarea spatiului unde va fi montata usa
  • Luarea masurilor cu tolerantele necesare
  • Prinderea cu suruburi de beton
  • Fixarea usii in toc;

Aceste activitati se fac cu multa atentie si profesionalism, deoarece trebuie realizata verticalitatea perfecta pentru ca la final usa sa fie montata exact asa cum trebuie iar efectul estetic sa fie pe masura asteptarilor.

 

Operatia de montat usi contribuie la cartea de vizita a unei locuinte

 

Indiferent de tipul de usi pe care doriti sa-l instalati, apelati la interventiile noastre si veti beneficia de lucrari de calitate, executate de personal calificat in acest domeniu si cu multa experienta. Montam orice tip de usi, atat de interior cat si de exterior, fie ca sunt din metal, lemn , aluminiu, PVC sau alte materiale.

Usa de la intrare este practic cartea de vizita a caminului dumneavoastra, de aceea trebuie sa fie frumoasa si corect instalata pentru a spori valoarea estetica a intregii case si a crea un prim impact vizual agreabil. O astfel de usa isi indeplineste cu succes rolul cu cat este mai robusta, conferind in acelasi timp senzatia de stabilitate a intregii cladiri.

 

Montat usi care isi pot indeplini pe deplin rolul

 

Rolul usii, mai ales al celei de la intrare, este in primul rand de a contribui la securitatea si siguranta unui camin, sa creeze atmosfera de intimitate si confort a intregii familii, insa in aceeasi masura trebuie sa asigure si o buna izolatie termica si fonica. Desigur, dumneavoastra aveti nenumarate variante de usi din care sa alegeti pe cea care va satisface in el mai inalt grad exigentele, atat in privinta functionalitatilor cat si din punct de vedere estetic. Dar, pentru a profita la maximum de un astfel de echipament, nu uitati ca trebuie instalat in cel mai profesionist grad posibil. Noi va stam la dispozitie cu lucrari de montat usi si va asiguram ca veti beneficia de lucrari profesioniste.

 

Serviciul de montat usi durabile

 

Apeland la serviciile oferite de echipa noastra, intotdeauna usile dumneavoastra se vor inchide bine, iar in pozitia deschis vor ramane exact asa cum au fost lasate, fara a se inchide singure sau a se lovi de perete. In plus, vor fi bine fixate, in dibluri, nu doar in spuma poliuretanica, astfel incat vor avea o durata foarte indelungata de viata, fara sa cedeze dupa o perioada scurta. Optati pentru lucrarile noastre de montat usi si veti castiga un plus de confort pentru locuinta dumneavoastra.