Servicii de la A la Z

Relocări

relocari

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Dacă a venit vremea pentru o schimbare de domiciuliu, indiferent că ți-ai cumpărat alt apartament sau casă, sau poate ești o firmă ce e pe cale să-și schimbe sediul, trebuie să știi că poți apela la servicicii specializate de relocări. Nu trebuie să-ți mai faci griji pentru transportul obicetelor mari și grele sau pentru cele ce se pot sparge foarte ușor. Serviciinonstop.ro îți pune la dispoziție o gamă de servicii relocări, la prețuri echitabile și în condiții de maximă siguranță.

Ce putem oferi in materie de relocari?

  • Mobilier
  • Electrocasnice
  • Produse perisabile
  • Arhive
  • Alte obiecte

Echipa noastră dispune de autovehicule diverse, destinate oricărui tip de transport. Astfel parcul auto este dotat cu: dube, camioane diverse tonaje, cisterne, remorci etc. Șoferii au experiență în domeniul auto și fiecare transport este efectuat în deplină siguranță, fără evenimente neprevăzute.

Ca orice familie, apariția copiilor și apartamentul prea mic, te-au îndemnat să te orientezi spre o casă. Și în sfârșit și reușit să cumperi casa mult visată, dar ce faci cu mobila, electrocasnicele și restul lucrurilor din casă? Nimic mai simplu! Apelezi la un serviciu de relocări, o metodă accesibilă, eficientă și foarte rapidă! Echipa noastră va avea grijă ca mobilierul dumneavostră să fie depozitat corect , distrugerea acestuia în timpul transportului fiind total exclusă. Camioanele au un spațiu generos de depozitare și sunt prevăzute cu diverse echipamente de fixare a obiectelor transportate, mobila nu este înghesuită, iar electrocasnicele nu sunt distruse. Cât despre porțelan, sticlă și alte obiecte fragile, nu trebuie să vă faceți griji! Acestea sunt împachetate individual și depozitate în cutii ce vor asigura protecția acestora în cazul unui drum plin de gropi.

Dacă v-ați hotărât să mă mutați sediul firmei, echipa noastră vă ajută cu relocarea acesteia. Colaborarea va fi una avantajoasă financiar, serviciile noastre se vor desfășura cu profesionalism și promptitudine. În majoritatea firmelor există foarte multe documente și foarte multe electonice, pe lângă mobilier. La fel ca și în cazul relocării de locuința, noi avem grijă ca toate arhivele să fie puse în ordine, nu vor fi amestecate sau distruse în vreun fel . La final, noi vă dăm o mână de ajutor la amenajarea acestora.

În categoria transporturilor efectuate de noi, sunt incluse și produsele perisabile cum sunt alimentele de exemplu. Noi dispunem de autovehicule amenajate cu sistem de răcire dacă este cazul pentru anumite produse. Așadar, putem efectua transporturi pe distanțe lungi, fără ca alimentele să se altereze.

Partenerul ideal in servicii de relocari!

Pe scurt, fie că vă mutați doar câteva lucruri, fie că vă mutați definitiv, serviciinonstop.ro este alegerea ideală. Noi vă oferim:

  • Consultanță profesională
  • Împachetare numai cu materiale de calitate
  • Demontare și montare mobilă
  • Atenție specială oferită lucrurilor de valoare
  • Încărcare, descărcare și livrare la noua adresă

Satisfacția clienților noștri este scopul nostru. Pentru asta serviciile de relocări efectuate de noi se caracterizează prin rapiditate, seriozitate și siguranță. Alege să colaborezi cu noi și vei fi mulțumit de echipa noastră!