Servicii de la A la Z

Rigips

rigips

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Majoritatea proprietarilor de locuinte apeleaza la placile de rigips pentru a-si imbunatati confortul din interiorul caminului, indiferent daca este vorba de apartamente, case sau vile.

Compania noastra ofera lucrari profesioniste de montare a rigipsului, care vor aduce un plus de valoare oricarui ambient. Prin aplicarea acestor placi, veti obtine urmatoarele avantaje:

  • Instalare rapida cu costuri scazute
  • Posibilitatea realizarii peretilor despartitori
  • Izolare fonica
  • Izolare termica

Desi instalarea rigipsului este o operatie destul de rapida, aceasta trebuie executata de catre profesionisti pentru a-si indeplini cu prisosinta functionalitatile, de aceea echipa noastra care se ocupa de acest sector este una calificata, cu experienta in acest domeniu, atenta la detalii si responsabila. Alegerea noastra pentru efectuarea acestor lucrari este optiunea ideala pentru sporirea la maxim a confortului caminului dumneavoastra.

 

Etapele montarii placilor de rigips

 

Operatia de montare a rigipsului este una care se desfasoara in mai multe etape, insa nu este de lunga durata si, respectand toate regulile de lucru, poate fi efectuata cu rezultate maxime. Profesionistii nostri vor fixa profilele metalice pe zidul care urmeaza a fi placat, dupa care vor trasa verticalele si vor insemna locul in care urmeaza a fi aplicate profilele verticale, pentru a crea sinele de imbinare. Vor taia apoi aceste profile, dupa ce vor face masuratorile necesare pentru a calcula dimensiunile corecte, in vederea asezarii lor pe cadrele orizontale. Se va aplica vata minerala, montata corect intre doua profile metalice verticale, urmand aplicarea placilor de rigips, acoperirea imbinarilor si finisarea peretelui.

Toate aceste etape sunt realizate cu stiinta si profesionalism, astfel incat interiorul caminului dumneavoastra sa beneficieze de o izolatie termica si acustica perfecta.

 

Unelte performante pentru instalarea placilor de rigips

 

Dispunem de echipament performant, astfel incat lucrarile sa se desfasoare in siguranta, repede si corect. Personalul nostru utilizeaza nivele cu bula de aer, masini de gaurit electrice, foarfece de taiat tabla si surubelnite, toate acestea fiind ultraperformante, realizate la cele mai inalte standarde tehnologice. Adaugand la echipamentele de top pe care le utilizam inalta calificare a personalului nostru, profesionalismul si responsabilitatea de care acesta a dat dovada mereu de-a lungul timpului, va asiguram ca veti beneficia din plin de avantajele lucrarilor, pe termen foarte indelungat. Interiorul dumneavoastra va avea un grad inalt de izolare termica si fonica, ceea ce-i va conferi acel confort ambiental pe care vi-l doriti.

 

Echipa de profesionisti pentru aplicarea placilor de rigips

 

Va stam la dispozitiei cu o gama larga de lucrari pe care echipele noastre le pot efectua pentru caminul dumneavoastra. Suntem o companie care furnizeaza solutii, iar cele pe care noi le oferim sunt intotdeauna optime. Serviciile noastre se adreseaza tuturor, persoanelor fizice sau juridice, efectuand lucrari atat pentru constructiile rezidentiale cat si pentru cele industriale, acoperind o multitudine de arii de interes, printre care si montarea de rigips, pe pereti sau pe tavan, in functie de preferintele clientului. Prin corectitudinea executarii tuturor etapelor, veti beneficia de suprafete perfect plane, imbinarile placilor nefiind sesizabile, dupa lucrarile de finisaj. Daca aveti tavanul denivelat sau pur si simplu va doriti un confort sporit in interiorul locuintei, apelati la echipa noastra de montaj rigips si veti obtine solutia perfecta.