Servicii de la A la Z

Servicii P.S.I.

materiale-psi

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Paza si protectia impotriva incendiilor reprezinta o masura pe care orice firma este obligata sa o aiba in plan, insa aceasta nu se poate aplica cu eficienta, daca nu sunt furnizate servicii PSI de catre personal calificat si autorizat in acest domeniu.

Noi suntem o companie care indeplineste si astfel de lucrari, de cea mai buna calitate, in asa fel incat atat afacerea dumneavoastra cat si angajatii sa fie la adapost de pericolul pe care il reprezinta incendiile. Apeland la noi, veti beneficia de

  • Servicii si documentatii P.S.I.
  • Echipamente si accesorii P.S.I.
  • Indicatoare de securitate
  • Incarcare stingatoare
  • Verificari stingatoare
  • Inlocuirea pieselor defecte
  • Vopsirea stingatoarelor
  • Hidranti, etc.

Echipa noastra de profesionisti se ocupa atat cu evaluarea riscurilor cat si cu prevenirea si stingerea incendiilor sau protectia mediului.

Servicii P.S.I. efectuate de personal autorizat

Personalul nostru este autorizat in efectuarea acestor servicii, care se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare si normele europene actuale referitoare la acest domeniu. Beneficiem de cele mai calitative instalatii pentru incarcarea stingatoarelor si intretinerea lor si asiguram aceste operatiuni pentru toata gama de stingatoare aflate pe piata. In plus, acolo unde este necesar, asiguram vopsirea lor. Efectuam, de asemenea, incarcarea acestor dispozitive cu pulbere, spuma sau dioxid de carbon.

Oferim consultanta si servicii P.S.I. complete

In afara de prestarile amintite, va mai oferim si consultanta de specialitate, astfel incat sa va puteti dota in mod ideal cu toate produsele pe care trebuie sa le achizitionati, intr-un numar suficient. Specialistii nostri vor raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra, oferindu-va intreaga gama de servicii P.S.I. precum si de consultanta, indiferent de problema dumneavoastra. Pe langa operatiile de verificare, incarcare si reparatii stingatoare, tot la noi puteti apela cu incredere pentru lucrari de instalare si intretinere a hidrantilor de exterior sau interior si intocmim documentele necesare in asemenea cazuri, adica registru de evidenta a verificarii, exploatarii si intretinere, precum si registru in care este evidentiata presiunea masurata la aceste dispozitive verificate.

Solutia perfecta pentru servicii P.S.I. de care aveti nevoie

Gama de servicii pe care vi le punem la dispozitie incepe cu consultanta in alegerea stingatoarelor si in modul lor de utilizare, continuand cu operatiile de verificare periodica, de incarcare si reparare a materialelor necesare in activitatea de paza si protectie impotriva incendiilor. Noi va furnizam cea mai buna solutie pentru protejarea casei sau afacerii dumneavoastra, trebuie doar sa ne contactati, iar echipa noastra de profesionisti in domeniul efectuarii de servicii P.S.I. va va raspunde cu promptitudine si competenta. Veti fi astfel protejati de efectele devastatoare ale incendiilor, salvand vieti omenesti si bunuri materiale care altfel ar putea fi distruse de flacarile focului necontrolat. Apelati la noi pentru lucrari de ignifugare si aprovizionare cu materiale si dispozitive care au un rol esential in lupta impotriva incendiilor. In plus, beneficiind de toate aceste produse si interventii, controalele corpului de pompieri va vor gasi in regula, scapand astfel de severitatea din ce in ce mai crescuta a pedepselor pe care acesta le aplica