Servicii de la A la Z

Servicii PRAM

servicii-pram

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Oriunde exista o instalatie electrica se pot ivi pericole de electrocutare, de aceea este recomandabil ca prizele cu impamantare si paratrasnetele sa fie verificate periodic pentru a evita in totalitate astfel de riscuri.

Compania noastra ofera servicii PRAM de verificare, care au drept scop

  • Prevenirea electrocutarii persoanelor care folosesc instalatia electrica
  • Prevenirea incendiilor cladirilor
  • Prevenirea distrugerii de bunuri materiale si aparatura electronica
  • Verificarea nivelului de protectie din acest punct de vedere

Conform reglementarilor in vigoare, acest gen de verificare trebuie sa se faca de doua ori pe an, odata in anotimpul calduros si inca odata pe vreme umeda, si consta in masurarea rezistentei prizelor de impamantare si paratrasnetelor cu un aparat special verificat si autorizat.

 

Servicii PRAM obligatorii

 

Pentru a nu exista pericol de electrocutare, valorile masuratorilor trebuie sa corespunda anumitor norme, de aceea este obligatorie aceasta verificare periodica. Odata cu aceste operatii, echipa noastra intocmeste si buletine de verificare, in care sunt inscrise conditiile de masurare, locul masurarii si executantul, precum si tipul aparatului. Aceste documente sunt necesare in cazul controalelor efectuate de Pompieri, Protectia Consumatorului sau Protectia Muncii, prin urmare, firma si angajatii dumneavoastra vor fi corect protejati de pericolele amintite mai sus, iar dumneavoastra veti fi in regula in urma acestor controale.

Apelati, prin urmare, cu incredere la personalul nostru autorizat care va va furniza servicii PRAM complete si corect efectuate.

 

Executarea de servicii PRAM prin masuratori si teste

 

Operatia de verificare este compusa dintr-o serie de masuratori si teste ale instalatiei electrice, pentru a determina daca exploatarea ei se face in conditii de siguranta deplina. Acestea se executa doar de catre firme sau personal autorizat de catre ANRE, asa cum este cazul echipei noastre de profesionisti in domeniu. Oferta noastra se adreseaza atat firmelor, persoanelor juridice, dar si persoanelor fizice, detinatoare de case sau apartamente. Este de mentionat ca in cazul unui accident datorat unei instalatii electrice defecte, urmarile sunt extrem de neplacute, se poate ajunge pana la anularea asigurarii si chiar urmarire penala, de aceea o verificare periodica a instalatiei electrice din gospodaria dumneavoastra va poate scuti de toate aceste neplaceri.

 

Oferim flexibilitate pentru servicii PRAM

 

Daca desfasurati o afacere mai mare sau mai mica, in care reteaua electrica este exploatata, conform legii sunteti obligati sa efectuati aceste masuratori in mod periodic. In acest fel va asigurati ca nu exista riscuri nici pentru angajatii dumneavoastra si nici pentru echipamentele care va deservesc. Adaugam ca multe din aceste teste nu necesita intreruperea activitatii, deoarece mare parte din masuratori se fac sub tensiune, iar noi va putem furniza serviciile care necesita oprirea curentului electric in afara orelor de productie, de exemplu la sfarsit de saptamana, astfel incat activitatea firmei dumneavoastra sa nu sufere nici un fel de perturbare.

Compania noastra ofera nu doar servicii PRAM, ci solutii perfecte problemelor dumneavoastra, iar prin flexibilitatea de care dam dovada, puteti beneficia de aceste operatii in momentele pe care dumneavoastra le considerati potrivite pentru firma pe care o detineti.