Servicii de la A la Z

Servicii S.S.M.

servicii-ssm

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Sanatatea si securitatea in munca reprezinta un domeniu asupra caruia se apleaca o buna parte din politica europeana care se refera la ocuparea fortei de munca, deoarece se urmareste imbunatatirea conditiilor de munca si maximizarea eficientei acesteia in toate statele din Europa. Aceste activitati au drept scop protejarea vietii si a sanatatii angajatilor si evitarea accidentelor si imbolnavirilor profesionale.

Firma noastra ofera firmelor mari si mici servicii SSM, prin care se poate asigura starea de sanatate a lucratorilor. Obiectivul principal il reprezinta evaluarea riscurilor si adoptarea masurilor de prevenire, prin:

  • Informarea angajatilor
  • Prevenirea accidentelor si a bolilor profesionale
  • Aplicarea efectiva a masurilor necesare;

Structura operatiilor pe care le executam este astfel conceputa incat sa permita angajatilor si factorilor responsabili sa identifice posibilele pericole astfel incat sa poata evalua riscurile la care se supun lucratorii.

Servicii SSM oferite de cei mai buni specialisti

In urma activitatii noastre, fiecare angajat va sti cum sa foloseasca echipamentele de lucru, substantele si materialele pe care le utilizeaza, precum si sa verifice daca masurile luate pentru eliminarea riscurilor sunt cele optime. In functie de concluziile echipei noastre care furnizeaza aceste servicii SSM, factorii responsabili dintr-o firma vor putea sa stabileasca care sunt prioritatile in acest sens si daca sunt necesare masuri suplimentare.

Echipa care se ocupa cu sanatatea si securitatea in munca este alcatuita din specialisti care va pot oferi o consultanta de calitate in acest domeniu si care poate sa va furnizeze cele mai bune metode pentru a imbunatati mediul de lucru al angajatilor dumneavoastra.

Prezenta activa pe piata de servicii SSM

Compania noastra este o prezenta activa pe aceasta piata care poate furniza solutii ideale pentru companii si societati comerciale si institutii de stat, prin specialistii nostri care au o experienta vasta in oferirea de servicii externalizate de protectie si preventie. Acoperim o gama foarte diversificata in domeniul securitatii in munca, iar masurile pe care le luam sunt adaptate fiecarui caz in parte. Raspundem cu promptitudine fiecarei solicitari, iar calitatea operatiilor noastre are un inalt grad de profesionalism. Eficienta noastra se reflecta foarte bine in raportul excelent calitate/pret, care este recunoscut si apreciat de toti partenerii cu care am lucrat pana acum.

Servicii SSM care raspund tuturor exigentelor

Scopul nostru principal este eficienta si furnizarea solutiilor celor mai adecvate clientilor, astfel incat sa ne ridicam mereu la nivelul exigentelor acestora, indiferent cat sunt ele de inalte. Ne dorim o societate mai sanatoasa si facem tot posibilul sa contribuim la crearea ei, alaturi de partenerii nostri. Avem teluri comune, de aceea ne propunem o stransa colaborare in identificarea celor mai eficiente metode de imbunatatire a mediului de munca. Suntem constienti ca doar printr-o asemenea colaborare putem sa ne atingem scopurile, care vor fi benefice pentru cat mai multe segmente ale societatii.

Apelati la echipa noastra care va va furniza servicii SSM de cea mai buna calitate, ceea ce va duce cu siguranta la cresterea productivitatii afacerii dumneavoastra si va ameliora mediul de lucru al angajatilor.