Servicii de la A la Z

Spălătorie auto mobilă

spalatorie-auto-mobila

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Doriti sa dati o noua infatisare autoturismului dumneavoastra? Nimic mai simplu: apelati la serviciul nostru de spalatorie auto si veti avea o masina care va arata ca noua. Oferim lucrari de calitate, la preturi extrem de avantajoase, prin oferta noastra care cuprinde o gama diversificata de servicii.

Spalatoria noastra poate deservi autovehicule de diferite forme si dimensiuni, iar lucrarile sunt de inalta calitate, fara a utiliza frecarea mecanica ce ar putea duce la eventuale zgarieturi. Personalul nostru calificat si cu experienta ofera urmatoarele operatii:

  • Spalat exterior
  • Spalat interior
  • Dezodorizare
  • Polish exterior
  • Degresare jante
  • Curatare tapiterie interior

Va asiguram ca masina dumneavoastra va avea un aspect extraordinar, dupa ce echipa noastra o va curata si spala, cu multa atentie la toate detaliile.

Spalatorie auto la cel mai bun raport calitate/pret

Renuntati definitiv la spalarea masinii langa bloc si apelati la personalul nostru experimentat, ori de cate ori este necesar. Dupa un drum mai lung, automobilul va avea cu siguranta nevoie de o cosmetizare, iar acest lucru vi-l putem furniza la cel mai bun raport calitate/pret. Chiar si atunci cand masina sta in parcare, dupa cateva zile va avea nevoie de un tratament de curatare, din cauza prafului depus peste ea, pentru a avea un aspect placut si a va indemna sa o folositi cu placere. Vizitati punctul nostru de spalatorie auto si veti ajunge la concluzia ca ati facut o buna alegere.

Operatii desfasurate in centrul nostru de spalatorie auto

Operatia de curatare la exterior cuprinde mai multe etape, printre care amintim spalarea cu spuma, degresarea geamurilor, ceruirea si stergerea. In ceea ce priveste curatarea interiorului masinii, acest aspect include tapiteria, mocheta si portierele, igienizarea gurilor de ventilare, a bordului si a locurilor mai greu accesibile. Tot in cadrul acestor lucrari se include si spalarea covoraselor si odorizarea interiorului, dupa ce au fost inlaturate mirosurile neplacute. In functie de dorinta dumneavoastra, puteti opta pentru operatia de curatare in profunzime si revitalizare si igienizare a tapiteriei din piele sau igienizarea interiorului cu ozon. Toate aceste interventii sunt executate cu cele mai bune materiale si substante de catre o echipa de profesionisti in domeniu, cu multa experienta si pricepere.

Spalatorie auto unde va puteti igieniza interiorul masinii

Compania noastra va furnizeaza solutii personificate, deoarece personalul nostru este foarte atent la detalii si abordeaza metode diferite, in functie de fiecare caz in parte. Scopul nostru este multumirea clientilor si satisfacerea celor mai inalte exigente. Ne-am castigat un bun renume in domeniul acesta de spalatorie auto, iar clientii nostri au fot intotdeauna multumiti de serviciile furnizate. Dorim sa ne mentinem si pe viitor acest renume, de aceea executam cele mai calitative servicii, la preturi competitive.

Indiferent daca intentionati sa mergeti la un drum mai lung sau tocmai v-ati intors dintr-o calatorie cu masina, contactati-ne, iar noi va vom transforma automobilul complet, va fi ca nou, curat si stralucitor, cu un interior igienizat si odorizat, iar dumneavoastra veti beneficia de toate aceste operatii la un pret imbatabil.