Servicii de la A la Z

Stingătoare

stingatoare

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Se stie ca primul mijloc de lupta impotriva incendiilor il reprezinta dispozitivele care functioneaza prin refularea substantelor de stingere, numite stingatoare. Compania noastra ofera firmelor si institutiilor, precum si persoanelor particulare, intreaga gama de astfel de echipamente. Puteti alege tipul de care aveti nevoie, pe baza evaluarii riscului de incendiu din spatiul pe care vreti sa-l protejati, beneficiind si de consultanta specialistilor din echipa noastra, in acest domeniu.

In functie de natura substantei de stingere, la noi veti gasi urmatoarele tipuri de astfel de dispozitive:

  • Stingatoare cu substante si apa
  • Stingatoare cu spuma aeromecanica sau mecanica
  • Stingatoare cu pulbere
  • Stingatoare cu dioxid de carbon;

Atunci cand se aleg tipurile de stingatoare se mai tine seama si de posibilitatea extinderii incendiului, de marimea spatiilor carora le sunt destinate, precum si de starea fizica a persoanelor din incintele respective.

Stingatoare destinate tuturor spatiilor

Constructiile comerciale, industriale si civile trebuie dotate cu astfel de echipamente, care sunt capabile sa stinga un focar initial si sa reduca foarte mult riscul de incendiu, stiindu-se cat de devastatoare ar putea fi urmarile acestuia atat pentru vietile omenesti cat si pentru bunurile materiale. Este recomandata dotarea cu stingatoare chiar si a cladirilor rezidentiale, cu cate unul pentru fiecare apartament sau macar cu cate un dispozitiv pe etaj. In sediile administrative si birouri, se foloseste de obicei un stingator la o suprafata de 300 mp, iar in locurile cu un grad mai ridicat de risc, cum ar fi, de exemplu, studiourile de radio si televiziune, circurile mobile sau tribunele provizorii, trebuie sa existe un dispozitiv la fiecare 150 mp.

Oferim consultanta in achizitionarea de stingatoare

Oferim, de asemenea, si servicii de verificare si intretinere stingatoare, pentru a asigura functionarea lor corecta, precum si starea lor si locul de amplasare. De la specialistii nostri veti invata modul de manevrare a diferitelor tipuri de astfel de echipamente. De exemplu, in cazul instalatiilor electrice, nu se actioneaza cu stingatoare cu apa, deoarece exista riscul electrocutarii, iar la utilizarea celor cu pulbere in aer liber, jetul se indreapta intotdeauna in directia vantului.

Punem la dispozitia clientilor o gama larga de stingatoare care sunt omologate in conformitate cu legislatia in vigoare, asigurand in acelasi timp consultanta de specialitate, precum si operatii de reparare si reincarcare.

Stingatoare profesioniste cu randament maxim

Apelati cu incredere la firma noastra, care este un excelent furnizor de solutii la problemele dumneavoastra. Contactati-ne si va vom raspunde cu promptitudine, beneficiind in acelasi timp de sfaturile pretioase ale profesionistilor din echipa noastra. Veti sti exact ce fel de stingatoare aveti nevoie pentru spatiul dumneavoastra, unde sa le amplasati si cum trebuie manevrate in caz de incendiu. Suntem flexibili si atenti la detalii, deoarece scopul nostru principal este multumirea clientilor, oricat de inalte ar fi exigentele lor. Ne adaptam fiecarui caz in parte pentru a oferi solutia cea mai adecvata, perfect adaptata conditiilor respective. Indiferent de spatiul pe care doriti sa-l protejati de efectele devastatoare ale unui eventual incendiu si de tipul de materiale aflate in incinta sa, noi va vom livra stingatoarele perfecte, astfel incat sa realizati o eficienta maxima.