Servicii de la A la Z

Sudor

sudor

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Oferim servicii de sudura, prin diferite procedee, efectuate de personal calificat si cu experienta. Stim ca in ziua de azi e destul de greu sa gasesti un sudor bun, care sa realizeze diferite proiecte, insa acum noi venim in intampinarea clientilor cu servicii de calitate, executate cu tehnologie moderna, de catre echipe profesioniste. Imbinarile prin sudare executate de personalul nostru cu inalta calificare reprezinta legaturi metalice de rezistenta, cu proprietati mecanice net superioare celor cu piese nituite sau turnate.

Procedee folosite de un sudor

Domeniile de aplicare ale sudurii sunt numeroase, peste tot acolo unde exista piese metalice care trebuie unite, cum ar fi industria constructoare de masini, metalurgica, prelucratoare, extractiva, etc.

In functie de forma de energie folosita, personalul nostru executa sudari prin trei procedee:

  • Cu energie electrica (cu arc electric, fascicul de electroni, etc.)
  • Cu energie chimica (cu flacara oxi-acetilenica, in foc de forja, etc.)
  • Cu energie mecanica (prin frecare, percutie, presiune la rece)

Prin urmare, echipa noastra poate executa orice tip de operatie de sudura, la cele mai inalte standarde. Daca aveti nevoie de sudor pentru a executa diferite lucrari de sudura ornamentala, decorativa si de design, ati nimerit in locul cel mai potrivit, deoarece personalul nostru este capabil sa efectueze orice tip de astfel de lucrare, la cele mai inalte standarde. Puteti beneficia de cele mai frumoase si bine executate porti, grilaje, garduri sau balustrade metalice, apeland la echipa noastra.

Un bun sudor poate oferi personalitate unei gospodarii

Puteti beneficia de un decor superb in gospodaria dumneavoastra, folosind fierul forjat pentru diferite piese decorative si functionale. Noi va stam la dispozitie cu servicii de sudura de cea mai inalta calitate, efectuate cu ajutorul tehnologiei de ultima ora, astfel incat curtea si gradina dumneavoastra sa capete un aspect deosebit de placut. Portile din fier forjat confera rafinament si personalitate unei gospodarii, reprezentand o adevarata carte de vizita a proprietarului. Gardurile din acelasi tip de material contribuie in mod substantial la siguranta locuintei, sunt foarte rezistente si au un aspect estetic superb datorat finetei ornamentelor detaliate. Iar pentru scari, balcoane si terase, echipa noastra executa balustrade care se potrivesc oricarui stil decorativ, fie el clasic sau modern.

Meseria de sudor, transformata in arta

Insa lucrarile pe care le poate executa un sudor sunt nenumarate, mai ales in ceea ce priveste decorul gradinii sau curtii dumneavoastra. Echipa noastra va poate furniza cel mai elegant mobilier de gradina, precum si jardiniere, copertine sau diferite alte obiecte decorative. Profesionistii nostri sunt specializati in aceasta meserie, au o vasta experienta, insa in acelasi timp dau dovada de creativitate, talent si inspiratie. Puteti beneficia, prin urmare, nu doar de obiecte utile si functionale, dar, in acelasi timp, artistic executate, avand un aspect de invidiat.

Noi suntem o companie care ofera solutii personificate, deoarece suntem flexibili si ne adaptam fiecarui caz in parte, tinand cont intotdeauna de preferintele clientului. Va asiguram ca serviciile noastre va vor satisface pe deplin si nu veti regreta apeland la ele.