Servicii de la A la Z

Tencuieli

tencuieli

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

V-ati construit o casa si doriti o echipa de profesionisti care sa v-o tencuiasca, astfel incat sa obtineti finisajul perfect? Noi suntem solutia! Personalul nostru calificat va ofera lucrari de calitate in materie de tencuieli, astfel incat dumneavoastra sa va puteti muta intr-un camin confortabil si ambiental. Casa dumneavoastra va fi una deosebita, gratie lucrarilor de finisaj executate de specialistii nostri, atat in interior cat si in exterior.

Executam toate tipurile de tencuieli, in functie de necesitatile si preferintele clientului:

  • Tencuieli brute
  • Tencuieli sclivisite si gletuite
  • Tencuieli pe beton
  • Tencuieli pe rabitz
  • Tencuieli impermeabile
  • Tencuieli decorative

Indiferent de genul de lucrari de care aveti nevoie, contactati-ne si va garantam ca veti fi pe deplin satisfacuti de serviciile noastre.

Diferite tipuri de tencuieli

Tencuiala bruta, dintr-un singur strat de o grosime de aproximativ 2 cm, se aplica exterioarelor caselor, diferitelor altor constructii sau podurilor. Pentru lucrari de tencuiala gletuita sunt necesare doua etape, iar la sfarsit suprafata arata deosebit de fina si neteda. Daca suprafata este alcatuita din materiale diverse, se fixeaza mai intai o plasa de rabitz, urmarindu-se obtinerea planeitatii, iar tencuiala propriu-zisa se executa in trei etape.

Pentru a proteja anumite elemente din constructie de contactul cu apa si umiditatea, executam tencuieli impermeabile, necesare mai ales in cazul subsolurilor, al rezervoarelor de apa, al tuburilor de scurgere sau al canalelor. In aceste conditii se folosesc mortare speciale si un nisip foarte fin, dar si adausuri impermeabilizatoare. In ceea ce priveste tencuielile decorative, acestea se obtin cu ajutorul prafului de piatra sau cu terasit, precum si cu agregate din diferite roci colorate.

Tencuieli executate de profesionisti

Lucrarile executate de personalul nostru calificat si cu experienta in acest domeniu va vor proteja casa, conferindu-i in acelasi timp un aspect placut si neted. In fapt, tencuiala reprezinta acel strat de mortar care se aplica peste zidarie, in interiorul si in exteriorul oricarei constructii, atat pe pereti cat si pe tavane, iar grosimea acestui strat este de circa 2,5 cm.

Nu sunt operatii usor de indeplinit, insa echipa noastra de profesionisti are capacitatea si tehnica necesara sa le efectueze la cel mai inalt standard si in timp relativ scurt. Executam astfel de lucrari pe suport de BCA, caramida, beton armat sau plase de suport.

Tencuieli clasice si mecanizate

Serviciile oferite de noi constau atat in tencuieli clasice cat si in cele mecanizate. Acestea din urma presupun un timp mai scurt de lucru, deoarece pot fi realizate mult mai rapid decat cele clasice, fiind in acelasi timp de o foarte buna calitate, cu proprietati benefice asupra casei dumneavoastra. Sunt durabile si prezinta un grad inalt de protectie a zidurilor si tavanelor impotriva elementelor daunatoare din mediu, cum ar fi caldura caniculara din timpul verii sau temperaturile foarte scazute din anotimpul rece. Vor contribui, totodata, la realizarea unui nivel inalt de confort termic in interiorul caminului dumneavoastra.

Va oferim, prin urmare, solutiile cele mai bune de tencuieli, la preturi imbatabile, deoarece personalul nostru este unul care isi indeplineste misiunea cu profesionalism si responsabilitate