Servicii de la A la Z

Termopane

termopane

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Va doriti o locuinta confortabila si calduroasa iarna, iar pentru acest lucru v-ati orientat spre instalarea de termopane? Noi va putem ajuta cu cele mai calitative servicii in acest domeniu. Indiferent daca aveti o casa abia construita, sau pur si simplu doriti sa schimbati vechea tamplarie cu una mai performanta, personalul nostru calificat si cu o vasta experienta va sta la dispozitie.

Denumirea de termopan se refera in principal la geamul alcatuit din doua foi de sticla, tip sandwich, avand un spatiu intre ele etanseizat, in care se afla un gaz inert sau aer, ceea ce ii confera proprietati de izolatie termica si fonica.

Profilele pe care le puteti alege in functie de preferinta dumneavoastra sunt din:

  • Aluminiu
  • PVC
  • Lemn
  • Lemn stratificat

Noi va oferim cea mai buna solutie de instalare, indiferent de optiunea pe care o faceti pentru profilele amintite mai sus.

Termopane care ajuta la economisirea energiei

Dintr-un element de lux, asa cum erau considerate cu putin timp in urma, acest gen de tamplarie a devenit o necesitate, tinand cont de clima destul de capricioasa de la noi din tara. Iernile sunt uneori extrem de geroase si, pentru a nu consuma adevarate averi pe energia destinata incalzirii locuintei, majoritatea proprietarilor de apartamente sau case isi instaleaza la ferestre termopane. Cu ajutorul lor, caminul este mereu cald si confortabil, fiind in acelasi timp corect ventilat, fara posibilitatea aparitiei igrasiei si a umezelii. Prin instalarea acestui tip de geamuri se economiseste pana la 40% din consumul de energie, deoarece frigul de afara nu mai poate patrunde in casa si nici caldura din interior nu se mai disipeaza. In plus, se realizeaza si o foarte buna izolatie fonica, ceea ce contribuie la confortul locuintei.

Confort pe termen lung, asigurat de termopane

Proprietatile si caracteristicile tamplariei gen termopan sunt foarte bine cunoscute de catre toata lumea, insa trebuie stiut ca, pentru ca eficienta ei sa fie maxima, pe masura asteptarilor, montarea trebuie facuta de catre personal calificat in domeniu, de firme specializate, asa cum este firma noastra, care va propune materiale de calitate si un montaj realizat la cele mai inalte standarde. In plus, noi oferim garantii atat pentru materialele cat si pentru serviciile furnizate. Alegeti, deci, confortul pe termen lung, asigurat de lucrarile noastre de montaj.

Termopane pentru apartamente, case si cladiri industriale

Instalam orice tip de astfel de tamplarie, in functie de preferintele clientului, insa asiguram in acelasi timp consultanta de specialitate pentru ca dumneavoastra sa fiti in cunostinta de cauza atunci cand faceti alegerea. De exemplu, pentru apartamente si case recomandam tamplaria PVC, deoarece se intretine mai usor, iar pentru cladirile industriale, pe cea din aluminiu.

Apelati la solutiile propuse de noi si veti beneficia de un camin confortabil, calduros iarna si lipsit de igrasie si mucegai, gratie tehnologiei avansate din acest moment in ceea ce priveste sistemul de termopane prin care se poate realiza o ventilatie perfecta a interioarelor, fara a exista riscul pierderii caldurii. Investitia intr-un astfel de sistem este una deosebit de rentabila.