Servicii de la A la Z

Termoprotecție metal

termoprotectie-metal

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Structurile metalice au nevoie de lucrari de termoprotectie ca metoda de lupta impotriva eventualelor incendii. Firma noastra ofera asemenea servicii, astfel incat, in eventualitatea izbucnirii unui foc necontrolat, structura metalica sa nu cedeze o perioada de timp sub influenta devastatoare a flacarilor.

Oferim servicii de termoprotectie metal prin lucrari executate de persoane calificate si autorizate, precum si materiale de calitate si tehnologie de ultima ora. Protejam de foc urmatoarele parti structurale si elemente:

  • Stalpi
  • Grinzi
  • Cabluri electrice
  • Instalatii metalice;

Personalul nostru abilitat va ofera servicii profesioniste de termoprotectie a structurilor si elementelor metalice care intarzie efectele negative ale flacarilor pana la 2,5 ore de la izbucnirea focului, in cazul structurilor metalice si al instalatiilor, si pana la o ora, in cazul cablurilor electrice.

Termoprotectie metal, solutii personalizate

Echipa noastra de profesionisti ofera solutii personalizate, in functie de fiecare caz in parte. Suntem constienti de responsabilitatea pe care ne-o asumam si va asiguram ca veti beneficia de cele mai calitative masuri de protectie a constructiei sau instalatiei pe care doriti sa o puneti la adapost de efectele unui eventual incendiu. Materialele pe care le utilizam si serviciile pe care vi le oferim sunt in deplin acord cu toate normele in vigoare privind paza impotriva incendiilor. Solutiile utilizate sunt certificate de Uniunea Europeana si raspund cu eficienta cerintelor. Daca aveti nevoie de lucrari de termoprotectie metal, nu ezitati si contactati-ne. Veti obtine cea mai buna solutie problemelor dumneavoastra la un pret imbatabil.

Avantajele unei corecte lucrari de termoprotectie metal

Printre avantajele de care veti beneficia apeland la serviciile noastre se numara cresterea gradului de rezistenta a structurilor in fata unui posibil incendiu, stoparea propagarii lui, micsorarea pagubelor materiale si, nu in ultimul rand, salvarea de vieti omenesti. Prin calificarea si experienta personalului nostru, veti beneficia de toate aceste avantaje, deoarece lucrarile vor fi executate la cele mai inalte standarde, iar materialele folosite vor fi dintre cele mai calitative existente pe piata la ora actuala. In plus, tehnologia utilizata de catre firma noastra este una avansata, folosita pe plan mondial, pentru obtinerea celor mai eficiente rezultate si a unei protectii reale.

Termoprotectie metal in diferite domenii

Noi suntem o companie care ofera servicii de calitate in diverse domenii, insa acestea sunt intotdeauna solutia ideala pentru fiecare client in parte, deoarece ne respectam meseria si partenerii, suntem flexibili si ne adaptam oricaror conditii. Se poate spune ca oferim solutii personalizate, care se pliaza perfect pe cerintele clientului.

Trebuie doar sa ne contactati, iar noi vom raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra. Va oferim in acelasi timp o consultanta de specialitate, astfel ca metoda adoptata sa fie exact cea care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Chiar daca nu stiti cu certitudine care ar fi metoda cea mai avantajoasa de termoprotectie metal sau materialele de care aveti nevoie, specialistii nostri vor lua in calcul toate aspectele problemei, astfel incat sa identifice rezolvarea ideala a acesteia.

Apeland la noi, veti avea parte de un excelent raport calitate/pret, deoarece noi oferim servicii profesioniste la preturi imbatabile.

termoprotectie
termoprotectie-metal