Servicii de la A la Z

Torcretare beton

torcretare-beton

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Pentru a obtine o suprafata de beton care sa fie in acelasi timp suficient de elastic, dar si compact, prin care apa sa nu poata patrunde, sunt necesare lucrari de torcretare beton. Noi va oferim acest gen de servicii, executate de echipe profesioniste si cu experienta, utilizand materiale de cea mai buna calitate si utilaje dintre cele mai moderne.

Tipurile de torcretare pe care le executam sunt:

  • Torcretare mecanizata
  • Torcretare de termoprotectie
  • Torcretare cu aplicare umeda

Aceasta operatie o executam cu ajutorul unui utilaj special, care aplica betonul cu o presiune foarte mare pe suport vertical, astfel incat nu se formeaza bule de aer sau fisuri prin care apa ar putea sa se infiltreze.

Torcretare beton pentru diferite obiective

Efectuam astfel de lucrari la diferite obiective, cum ar fi tuneluri, piscine, bazine si rezervoare de apa, nou-construite, insa realizam si consolidarile celor deteriorate. Utilajul pe care il folosim face parte din tehnologia de ultima ora, prin care betonul este proiectat la o presiune de 8 atmosfere, prin intermediul unei duze ajustabile. Grosimea stratului aplicat depinde de la caz la caz, lucratorii nostri efectuand cele mai calitative lucrari, indiferent de amploarea proiectului.

Oferim garantie pentru serviciile furnizate, iar fiecare lucrare este verificata cu multa atentie si in detaliu de responsabilii insarcinati cu acest lucru, ingineri si diriginti de santier.

Apeland la echipa noastra de profesionisti, veti beneficia de calitatea ireprosabila a lucrarilor de torcretare beton, de un timp scurt de lucru si de preturi foarte atractive.

Metode de torcretare beton

Folosind metoda de aplicare umeda, viteza de proiectare este mai mica, insa debitul este mai mare, fara a necesita utilizarea de aditivi. Debitul de aer comprimat si raportul dintre ciment si apa reprezinta factorii care confera calitate betonului. Aerul comprimat distribuie cimentul in furtunul de transport, amestecandu-l cu apa in duza de distributie, de aceea debitul de aer comprimat trebuie sa corespunda limitelor specifice, pentru ca betonul sa se fixeze pe suport.

Personalul nostru calificat cunoaste toate secretele acestei meserii si are o vasta experienta in domeniu, prin urmare orice angajament pe care ni-l luam va fi o reusita deplina, ceea ce nu poate fi decat in avantajul clientului si al nostru.

Servicii profesioniste de torcretare beton

Operatia de proiectare a betonului este una dificila pentru un amator, insa apeland la profesionistii nostri veti beneficia de toate caracteristicile acestui tip de lucrari, proiectul dumneavoastra devenind unul de succes, durabil si de calitate superioara.

Firma noastra furnizeaza cele mai potrivite solutii pentru nevoile dumneavoastra, indiferent de amploarea lucrarilor, de aceea nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de cele mai eficiente servicii de torcretare beton. Va vom raspunde cu promptitudine si va asiguram ca nu veti regreta alegerea facuta. Profesionalismul lucratorilor nostri si experienta vasta pe care o au, materialele de cea mai ridicata calitate pe care le folosim la absolut toate lucrarile pe care ni le asumam, precum si tehnologia moderna, de ultima ora, de care ne servim, ne recomanda drept partenerii ideali pentru proiectul dumneavoastra.