Servicii de la A la Z

Transport

transport

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Daca aveti marfuri de transportat sau pur si simplu va mutati la alt domiciliu si doriti ca mobilierul dumneavoastra sa ajunga intact la noua locuinta, noi suntem solutia ideala.

Oferim servicii de transport, cu mijloace adecvate pentru fiecare tip de marfa. Oferta noastra poate fi clasificata astfel:

  • Transport marfuri generale
  • Transport marfuri perisabile (cu temperatura controlata)
  • Transport marfuri de greutate si dimensiuni mari
  • Transport lemne
  • Transport cu cisterne

Apelati la compania noastra si veti beneficia de transportul produselor dumneavoastra in cele mai bune conditii, deoarece noi utilizam tipuri diferite de autoutilitare omologate, astfel incat, indiferent de tipul de marfa, aceasta sa ajunga la destinatie exact asa cum a fost expediata.

Transport in conditii de siguranta

Soferii nostri sunt experimentati si calificati pentru deplasarea marfurilor de orice gen, astfel incat aveti garantia unui serviciu de calitate si executat cu promptitudine, in maxima siguranta. In plus, efectuam o expertiza a tuturor aspectelor in ceea ce priveste tipul de marfa, distanta si ruta pe care aceasta va fi transportata, pentru a alege mijlocul potrivit cu care executam serviciul. Discutam toate detaliile cu clientul, pentru a nu omite nici un amanunt important, pentru a avea certitudinea ca mijlocul de transport ales este cel optim.

Dispunem de o logistica adecvata si de o flota de masini autorizate pentru a efectua transportul marfurilor de diferite tipuri pe orice trasee.

Transport pentru marfuri de dimensiuni mari

Avem mijloace corespunzatoare pentru a transporta marfuri generale, indiferent daca autoutilitara este incarcata la capacitatea maxima sau doar partial. Puteti opta pentru masini cu o capacitate mai mica sau pentru camioane care pot cara cateva tone, in functie de marfurile sau mobilierul pe care il aveti de transportat. Masinile sunt noi si echipate conform oricarui tip de marfa, iar personalul nostru este specializat in manipularea, incarcarea si descarcarea produselor, care vor fi integre atunci cand ajung la destinatie, prin urmare, cu noi nu riscati sa suferiti nici un fel de daune materiale. In cazul in care bunurile pe care trebuie sa le deplasam au dimensiuni mari, folosim mijloacele noastre specifice pentru transportul agabaritic.

Transport marfuri perisabile

Putem transporta si marfuri perisabile, care de obicei sunt alimente, flori, medicamente sau altele. Pentru acest lucru, dispunem de autoutilitare frigorifice, de diferite capacitati.

Suntem o companie care are drept scop principal multumirea si satisfacerea exigentelor clientilor nostri, de aceea dam dovada de flexibilitate si adaptabilitate la o serie de factori si conditii. Vrem ca renumele pe care ni l-am capatat in experienta de pana acum sa ni-l pastram si stim ca acest lucru este posibil doar atunci cand toti partenerii nostri sunt multumiti de serviciile noastre. Prin urmare, oferim seriozitate, responsabilitate, calitate si promptitudine. Nu trebuie decat sa ne contactati si noi vom analiza toate aspectele problemei dumneavoastra, furnizandu-va apoi solutia ideala. Serviciul de transport pe care il punem la dispozitia clientilor nostri va garanteaza siguranta si integritatea marfii, deoarece este efectuat cu autovehicule adecvate, omologate, in stare perfecta de functionare si de catre personal calificat si cu experienta.