Servicii de la A la Z

Vopsitorie

vopsitorie

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Serviciile de vopsitorie sunt de cele mai multe ori greu de gasit, insa noi va oferim o gama larga de astfel de lucrari, incat dumneavoastra puteti alege exact ceea ce aveti nevoie. Daca gospodaria dumneavoastra necesita anumite reconditionari sau pur si simplu va mutati intr-o casa noua, unde usile, tamplaria, gardul sau acoperisul necesita vopsire, nou va stam la dispozitie cu personal calificat si cu experienta, precum si cu materiale de cea mai buna calitate, adecvate oricarui gen de lucrari.

Oferim lucrari de vopsitorie pentru orice tip de acoperis sau gard, fie din lemn sau din fier forjat, precum si pentru porti, tamplarie, usi sau alte elemente din constructia dumneavoastra.

Vopsitorie de calitate, cu atentie la detalii

Oricat ar fi de dificila suprafata care urmeaza a fi vopsita, echipa noastra de profesionisti va efectua aceste lucrari la cele mai inalte expectante. Dam o noua infatisare gardurilor de fier forjat, acordand o atentie deosebita detaliilor, astfel incat fiecare element ornamental sa arate perfect si sa nu existe nici cea mai mica urma de rugina. Veti beneficia de finisaje de calitate, la preturi imbatabile. Dumneavoastra alegeti vopseaua, iar lucratorii nostri o vor pune in practica, exact asa cum v-ati dorit. Nu conteaza dimensiunile suprafetei care urmeaza a fi acoperita cu vopsea, noi acordam aceeasi seriozitate si atentie fiecarei lucrari de vopsitorie pe care ne-o asumam. In plus, va oferim consultanta la achizitionarea vopselei, astfel incat cantitatea pe care o veti cumpara sa acopere necesarul, pentru a nu ramane in pana in timpul lucrarilor.

Alegerea optima pentru operatiile de vopsitorie

Pentru ca suprafata vopsita sa fie una de calitate pe timp indelungat, trebuie avuti in vedere cativa factori referitori la materialul care urmeaza a fi utilizat. Tipurile de vopsea pot fi:

  • De exterior
  • De interior
  • Pentru medii cu umezeala ridicata
  • Pentru medii expuse la actiunea razelor solare

Noi va consiliem in alegerea celei mai bune vopsele, in functie de proiectul dumneavoastra si de mediul in care se afla elementele care trebuie finisate. Aceasta alegere are un rol foarte important in calitatea lucrarilor de vopsitorie, mai ales pe termen lung.

Inainte de a vopsi anumite elemente, cum ar fi, de exemplu, un gard de fier forjat, porti sau balcoane, executam mai intai operatia de grunduire, pentru ca stratul de vopsea sa adere perfect la suport.

Operatia de vopsitorie pe suprafata pregatita

 

Serviciile de vopsitorie pe care vi le propunem sunt de calitate inalta, deoarece sunt executate de profesionisti cu experienta, folosind tehnica de ultima ora. Inainte de lucrarea propriu-zisa, personalul nostru pregateste suportul, astfel incat vopseaua sa adere pe el in cel mai inalt grad, prin urmare, suprafata va fi bine curatata si degresata, prin metode moderne si substante adecvate.

Scopul nostru consta in primul rand in satisfacerea tuturor cerintelor clientilor, de aceea ne asumam responsabilitatile cu cea mai mare seriozitate. Executam serviciile in timpul cel mai scurt posibil si la preturi foarte convenabile. Apelati la echipa noastra de vopsitorie si va asiguram ca nu veti regreta, deoarece este optiunea perfecta pentru nevoile dumneavoastra.