Servicii de la A la Z

Zugrăveli

zugraveli

Peste 16 ani de experienta

Ajutam peste 500 de clienti in fiecare an

Pentru ca locuinta dumneavoastra sa capete un plus de valoare si confort, compania noastra va pune la dispozitie un serviciu complet de zugraveli. Daca la prima vedere s-ar zice ca a zugravi o casa este o lucrare destul de simpla, dupa o prima incercare ne dam seama ca aceasta operatie nu poate fi efectuata decat de persoane care se pricep si care au deja experienta in acest domeniu. Echipa noastra este alcatuita din profesionisti care au dat o noua infatisare multor locuinte, improspatandu-le si transformandu-le simtitor, prin confortul si ambientul modern pe care le-a conferit noua zugraveala.

O astfel de lucrare are doua scopuri principale:

  • Rolul de protectie
  • Rolul estetic

Rolul de protectie este indeplinit daca sunt folosite materiale de calitate si zugraveala este executata corect, astfel incat sa fie ignifuga, anticoroziva, hidrofuga si antiacida. Cel estetic este dat de faptul ca imperfectiunile peretelui sunt acoperite, iar prin colorarea lui, acesta capata un aspect deosebit de placut.

Zugraveli executate cu maiestrie si stiinta

In efectuarea lucrarilor de acest gen, preferintele si gusturile clientului sunt baza de la care plecam. Muncitorii nostri au o inalta calificare si cunosc in amanuntime tainele acestei meserii. In plus, prin experienta pe care au acumulat-o, va ofera garantia ca veti beneficia de un interior asa cum vi-l imaginati, confortabil, cald, primitor si deosebit de ambiental. Ei tin cont de temperatura ambientala atunci cand incep o lucrare, astfel incat calitatea sa nu aiba de suferit din motive de clima sau temperatura, verifica umiditatea suportului si fac toate reconditionarile acestuia, daca ele sunt necesare.  Pentru ca intreaga dumneavoastra locuinta sa arate mai bine, va propunem un serviciu complet de zugraveli, atat interioare, cat si exterioare.

Etape de lucru in efectuarea lucrarilor de zugraveli

Un alt scop al acestor lucrari este si cel de a mentine stratul suport, adica peretii, in conditii perfecte de igiena si de a-l proteja de factorii externi, pe langa rolul decorativ care este de la sine inteles. Inainte de operatia propriu-zisa, personalul nostru calificat parcurge cateva etape principale, care sunt fundamentale pentru a obtine calitatea acestor lucrari. Se identifica materialul din care este alcatuit stratul suport, se face aprovizionarea cu toate materialele necesare, se pregatesc instrumentele si uneltele de lucru, se curata suportul de impuritati si se aplica grundul. Sunt faze care se parcurg in mod obligatoriu de catre echipele profesioniste, pentru ca rezultatul sa fie unul dintre cele mai eficiente.

Tehnologie moderna si unelte de calitate, pentru diferite zugraveli

Oferim aceasta gama de servicii atat persoanelor particulare cat si institutiilor sau firmelor, mai mari sau mai mici. Dispunem de tehnologie moderna si oameni calificati, cu experienta, astfel incat raspundem cu exactitate cerintelor clientilor. Dorinta noastra este de a avea clienti multumiti de serviciile de zugraveli pe care le oferim, de aceea suntem flexibili si ne adaptam diverselor situatii, luam in calcul toate aspectele fiecarei lucrari in parte, prin urmare avem abilitatea de a furniza solutiile perfecte tuturor problemelor.

Apelati la firma noastra pentru a da o noua infatisare casei sau afacerii dumneavoastra si va asiguram ca nu veti regreta.